Miły młody człowiek, ale musi się jeszcze wiele nauczyć. Był chwilkę w PO nie wszedł z tej listy do sejmu to poszedł w grono PSLu .Nie zdecydowany chwiejny a to dobrze nie wróży. Poszukujący drogi życiowej oby to się nie odbiło na jego psychice
Szkoda że tak dużo ludzi wypisuje tu takie bzdury. To tylko świadczy o tym że społeczeństwo ubożeje umysłowo.Dlatego tak chwalą tego kandydata co nie bardzo wie co do czego
Jak dla mnie to żaden wybór. W pierwszej turze głosowałem na Panią Marlenę. Teraz czekam na jej słowo w którym kierunku mam iść. Jeżeli będzie czytała ten komentarz to podpowiadam jej że jej wyborcy wolę doświadczonego człowieka niż całkowitego amatora. Piotrków to MY.
Bracia i Siostry! Może i ten młody jest za młody, ale ten stary jest za stary Zawsze był stary, głównie duchowo. Piotrków potrzebuje zmiany. Zmiana zawsze wiąże się z ryzykiem. Ale kto nie podejmie ryzyka ten się będzie cofał.
(Chrystusowa przypowieść według św. Mateusza - o talentach)
Głosowałem na Panią Marlenę. Teraz zagłosuję na Pana Juliusza.
Pan Chojniak zniszczył to miasto. Działanie obecnego prezydenta: wczoraj dostał pismo do tej pory nie odpowiedziała - tak też niestety działa nasze miasto ZERO profesjonalizmu.
Myślę, że Pan Krzysztof Chojniak powinien oddać pałeczkę młodym. O ile dobrze sobie radził na początku, tak w ostatnich latach jakoś zabrakło werwy. Dobrym wyjsciem byłoby zagłosowanie na Pana Juliusza Wiernickiego, który wnosi do naszej lokalnej polityki trochę świeżości, pełnego oddechu i nowe siły do pracy na przyszłość. Pozdrawiam sąsiadów z Krasickiego ;)
Ale urząd miasta komentuje haha za robotę się weźcie lenie bo i tak Pan Wiernicki wygra.
Jestem młoda i głosuję na Wiernickiego, dosyć tej stagnacji, trzeba nowych, trzeba młodych
kiedy ze sceny zejść. 18 lat... wystarczy. A Piotrków mógł być jednym z najlepiej rozwijających się miast w Polsce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!