Skoro Marlena Węzyk-Głowacka działa ramię w ramię z tymi zadymiarzami z RP23 to mojego głosu już nie dostanie. A pokładałem w niej nadzieję na dobre zmiany w moim Piotrkowie Trybunalskim.
Wreszcie jakieś nowe twarze a nie ciągle te same leśne dziadki.
Czy jest już jakiś sensowny kandydat na miejsce obecnego pożal się Boże prezydencika? Może ktoś nowy? Jakąś osoba z pomysłem?
Bardzo ciekawa inicjatywa mieszkańcy Piotrkowa powinni być świadomi swoich praw jakie daje im demokracja.
Cieszę się, że odważyli się stanąć po stronie mieszkańców. O urzędników dawno się już nikt nie martwi, pracodawca potrafi tylko mobbingować i dawać premie swoim. Oby na wiosnę się to wreszcie zmieniło. Trzymam kciuki
Podziwiam ta grupę za odwagę! Czy do tej pory udało się komuś innemu tak zatrząść miastem i wystraszyć tą mafię emerytów?
A czy była ta paczka z rynku trybunalskiego co krzyczy demokracją i robi hepenningi ze sztuczną krwią ?
Jeżeli przeczytają choć jedną książkę prof. Matyi o demokracji bezpośredniej, oczywiście ze zrozumieniem, wtedy możemy rozmawiać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!