Te "marianek" czy ty się 'słyszysz co piszesz' - usypianie? Jakie usypianie? Ty nawołujesz po prostu do zabójstwa, do masowych morderstw podobnych ludzi, i to w majestacie prawa, jak za Hitlera, co rozkazał zbijać mniej wartościowych ludzi - psychicznych, inwalidów, Żydów, Cyganów, Polaków, Rosjan i innych Słowian oraz jak Lenin i Stalin, co w imię komunistycznej równie obłędnej ideologii jak hitleryzm, rozkazali zabijać element wrogi i niepewny, jak - fabrykantów, obszarników, przemysłowców, urzędników, szlachtę itd. Podobnie ty "Al Bundy". Wy jesteście totalniacy: hitlerowcy, stalinowcy, komuniści, naziści, trockiści, maoiści, faszyści i inna lewicowa swołocz. Straszne z kim żyję pod wspólnym niebem i jakim oddycham powietrzem? Zastanówcie się o czym piszecie i jak myślicie. Przerażające i porażające! Bóg Was osądzi na końcu świata i na Sądzie Ostatecznym. Mam jedynie nadzieję, że będzie dla Was miłosierny, a nie tylko sprawiedliwy. Ta 'skrobanka+eutanazja' i 'tak myślałem raz jeszcze' ma rację. A ja jeszcze stwierdzam, że ludzie zupełnie stracili resztki rozumu i co gorsze MIŁOŚCI, życzliwości i empatii względem innych, szczególnie słabych, chorych, starych, kalekich i wymagających pomocy i opieki. Jezus Chrystus, a za Nim słudzy, ŚWIĘCI i BŁOGOSŁAWIENI, w tym Św.Jan Paweł II czego innego uczyli i wymagali, nie tylko słowami, lecz przede wszystkim czynami i działaniem. Polacy, KATOLICY i inni Chrześcijanie, co się z Wami dzieje; Bóg Was opuścił i szatan z czeredą diabłów opętał? Módlcie się i opamiętajcie.
Proponuję
W ramach wolontariatu i chrześcijańskiego miłosierdzia, zgłosić się do tych Ludzi i zaproponować pomoc. Na przykład: dwa razy w tygodniu doglądam chorego, żeby rodzina mogła się wyspać. Nic wielkiego.
... pederaści, zoofile
masoneria i debile
popaprańcy, psychopaci
k**wy, ćwoki i wariaci
ok**wieńcy, poj**ańcy
komuniści i zaprzańcy...
Tak, tak...
Nie wiem, jak inni - ja myślę, co piszę... A jak to ktoś odbiera, to już nie mój problem.
Sraty-taty, dupa w kraty.
Powiedz rodzicom tego chłopaka: "Bóg tak chciał". I zamknij temat.
nie rozumiem, a gdzie ośrodki katolickie, kościół, pan Chazan, gdzie ta pomoc trędowatemu, czy tylko katolickość to taka nazwa nic nie mówiąca, czy tylko to kasa i polityka tak naprawdę, może zamiast na pielgrzymkę pan radny pomógł by w tym czasie tym biednym rodzicom w opiece, To TYLKO Bóg ceni, a nie marionetkowe wyprawy do Częstochowy!
Kościół zbierze 70 tys. dla Chazana ale nigdy nie zrobi zbiórki dla chorego dziecka.
Ludzie niektore wasze komentarze wogole nie powinny sie tu ukazac rodzicom tego chlopaka potrzebna jest pomoc nie tylko finansowa ale rowniez psychiczna wiec niech nie ktorzy z was spojrza w lusterka jak je maja i jak im nie pekna jak zobacza jakimi sa kanaliami rodzica zycze powodzenia i wytrwalosci
Szkoda, że nikt nie zauważa, że jest tam jeszcze jedno dziecko, które dzieciństwo zapamięta jako koszmar. Koszmar porównanywalny z mieszkaniem pod jednym dachem z dzikim zwierzęciem. Te humanitarne piękne peany powiedzcie temu dziecku prosto w oczy. Wytłumaczcie dlaczego w swoim własnym domu ucieka do pokoju jakby mieszkała pod jednym dachem z tygrysem bengalskim. Wytłumaczcie dlaczego rodzice nie zabiorą jej na wycieczkę, na wakacje czy ferie.
Tego typu operacje tzn.wykluczające padaczkę /nie jestem lekarzem i naukowymi nazwami nie posługuje się/robią w Lublinie w AM.Na neurochirurgi robiono taką operacje jak tam leżałem i z tego co wiem z bardzo dobrym skutkiem i w ramach NFZ.
są za "uśpieniem" czytaj zamordowaniem powinni zapaść się ze wstydu pod ziemię.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!