bezdomnym dać a nie tym darmozjadom niech same sobie radzą i łapią myszy i szczury naplingło się tego w mieście ale zero genów myśliwego
Serdecznie dziękujemy w imieniu naszych podopiecznych za dary. Byliśmy mile zaskoczeni ilością zgromadzonej w ramach zbiórki karmy. To pocieszające, że w Piotrkowie jak tak wiele osób, którym los bezdomnych kotów nie jest obojętny!
Ja mam trzy bezdomne. Dokarmiam. A w zamian przynoszą mi myszki. Dokarmianie nie zabija instynktu łowczego.
A moze cos dla ludzi, dzieci np. Dom dziecka pogotowie opiekuncze oratorium swietlice srodowiskowe szpital dom spokojnej starosci itp. To jest lokata
Super że jest taka pomoc i ofiarność ludzi tylko ciekawi mnie to czemu wszystko zostało w schronisku i niby gdzie to schronisko dokarmia bezdomne koty ? bo do końca tego nie rozumiem. Nigdy nie widziałam aby ktoś ze schroniska rozwoził karmę dla kotów i je dokarmiał. Wszystko zwalają na mieszkańców aby to oni za swoje pomagali bezdomnym kotom.I tu kochani dochodzę do sedna sprawy. Schronisko oczywiście wyłapie, wysterylizuje a potem ...... kot znów znajduje się pod naszym domem na łasce mieszkańców. Także super że tyle karmy ... smacznego bezdomne kociaki i mam nadzieję że będą wokół was dobrzy ludzie którzy nie zamkną piwnicy podczas mrozu, nie wygonią z klatki i dadzą miskę wody w upalny dzień.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!