Słyszałem że szpital na ul.Rossvelta ma niebawem być zamknięty a w jego miejsce ma powstać DPS
Taksie składa, że w czerwcu rodziłam w szpitalu na Roosevelta. Do położnych, lekarzyi personelu nie mam najmniejszych zastrzeżeń, jestem baaardzo zadowolona. A tak się bałam tam rodzić... Warunki jednak kiepskie, ciasno i tłoczno, latem duszno. Owszem, jest remont ale tylko malowanie, powierzchni nie przybywa, porodówka się nie zwiększyła, liczba sal do cesarki też nie. Jak więc Panie wojewodo pomieścicie podwojoną liczbę rodzących???
Wicemarszałek nie będzie rodził to nie ma się czego bać. To wszystko dla dobra pacjentów, obywateli...Tylko kto jest pacjentem, obywatelem...dla wicemarszałka? A ci z gorszego sortu? Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci
piotrkowsko -psl owskie bzdety, wywiadu to powinni udzielać raczej prokuratorowi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!