metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nergalma ~nergalma (Gość)04.07.2016 10:59

piotrkowsko -psl owskie bzdety, wywiadu to powinni udzielać raczej prokuratorowi

152

sklave sklaveranga04.07.2016 12:03

Wicemarszałek nie będzie rodził to nie ma się czego bać. To wszystko dla dobra pacjentów, obywateli...Tylko kto jest pacjentem, obywatelem...dla wicemarszałka? A ci z gorszego sortu? Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci

101

beatar ~beatar (Gość)04.07.2016 12:21

Taksie składa, że w czerwcu rodziłam w szpitalu na Roosevelta. Do położnych, lekarzyi personelu nie mam najmniejszych zastrzeżeń, jestem baaardzo zadowolona. A tak się bałam tam rodzić... Warunki jednak kiepskie, ciasno i tłoczno, latem duszno. Owszem, jest remont ale tylko malowanie, powierzchni nie przybywa, porodówka się nie zwiększyła, liczba sal do cesarki też nie. Jak więc Panie wojewodo pomieścicie podwojoną liczbę rodzących???

91

Bxhdusksb ~Bxhdusksb (Gość)04.07.2016 10:37

Słyszałem że szpital na ul.Rossvelta ma niebawem być zamknięty a w jego miejsce ma powstać DPS

103

Kobieta33 ~Kobieta33 (Gość)04.07.2016 12:34

Dla mnie jako kobiety przeniesienie oddziału ginekologiczno- położniczego jest bardzo krzywdzące. Takich komfortowych warunków, jak na Rakowskiej 15 nigdy nie będzie na Roosevelta. Wielka szkoda, że tak zdecydowały osoby, które nigdy nie będą pacjentami takiego oddziału!!!!

101

merlinmon ~merlinmon (Gość)04.07.2016 12:40

Żeby wieś miejskim szpitalem rządziła to tylko w Piotrkówku !!!!!!!!!!!!!!!
Poza tym w tych umieralniach trudno mówić o leczeniu. Bufony zapraszają tylko do gabinetów prywatnych ...

130

blue ~blue (Gość)04.07.2016 13:00

jedni zyskują drudzy tracą, dobrze że przenieśli chirurgię i kardiologię na Rakowską bo trudno leczyć bez dobrego sprzętu (CT,RM) ale ta porodówka przeniesiona do PZOZ to tragedia, warunki gorsze o kilka klas, ciasno i duszno a w razie zakażenia czy awarii podróż z brzuszkiem po szpitalach całego powiatu:)

63

gość13 ~gość13 (Gość)04.07.2016 13:31

hańba lekceważy się chorych zapisy do neurologa maj 2017r

81

Witek ~Witek (Gość)04.07.2016 13:42

Tylko patrzeć jak oba szpitale padną i nie ma się co dziwic bo rządzący nimi celowo prowadzą do upadku bo konkretne osoby maja w tym swój cel.na pomoc w tych szpitalach nie ma co liczyc jak i we wszystkich poradniach Piotrkowa .To jakas patologia żeby miesiącami do specjalisty czekac i jeśli juz się człowiek dostanie to na badanie dostac nie możesz skierowania bo sie oszczędza i prostych powikłań kręgosłupa nie potradfią zdjagnozowac neurolog jak i ortopedzi i osobiście mysle ,że za pięć lat tez do niczego nie dojda z takim podejściem do pacjęnta a tu juz za chwile chodzic się nie bedzie i do żadnej pracy już człowiek się nie nadaje a pomocy brak

71

Rafał ~Rafał (Gość)04.07.2016 14:33

Panie Klimczak niech Pan powie prawdę o całkowitej likwidacji urologii, W Bełchatowie mnie nie przyjęli musiałem jechać do Końskich...to jest całą prawda o Pana wypowiedzi.

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat