Ludzie co wam da to pisanie, pić będą i to się nie zmieni, ja też mam passata ale nie wsiadam po piwie a nie wstanie upojenia
Ja pitole to że nikogo nie zabił to cud, bo miał z sobą dziecko. I raczej sylwester nie powinien być powodem do zrozumienia pijaka za kierownicą!!!!
Teraz dostanie podwójny dożywotni, za tydzień kupi kolejnego rumpa za 400 zl i bedzie bił następne rekordy steżenia alkoholu podczas jazdy, przecież nic się nie stało
Ja bym mu jeszcze odebrała prawa rodzicielskie.Jest nieodpowiedzialnym rodzicem,dziecko mogło zginąć albo zostać kaleka .
Nie cierpie pijanych kierowców i uważam że powinno się ich porządnie karać. Ale temu jak będzie mądrze się tłumaczył to może się udać uniknąć kary. Nigdy bym się nie przyznał. Samochód zostawił bo nie mógł jechać, pojazd nie zagrażał bezpieczeństwu w ruchu a poszedł do domu i w szoku wypił pół litra albo więcej. Nikt za ręke go nie złapał.
Idiote ojca ukarać!!zabrać dożywotnio prawko!dobrze że żyje chłopiec! A te komentarze długość dla pająka to tragedia!!!
Jesli narazil dziecko to kij mu w ucho ale co do przyznania sie i idowodnienia to nie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!