metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mko ~mko (Gość)04.01.2020 13:16

Kto pisze te artykuły (bądź tłumaczy) - bzdura merytoryczna i językowa tragedia.

20

zgodność do przestrzepów ~zgodność do przestrzepów (Gość)02.01.2020 18:45

Badania genetyczne to były i są potrzebne "specjalistą" do całkiem innych spraw.

00

snoop drągi drong ~snoop drągi drong (Gość)02.01.2020 13:33

https://pl.wikipedia.org/wiki/PLOS_ONE No renomowane pismo jak cholera ;) W ogóle specjalista nie jestem, ale ten artykuł to bełkot według mnie i wstyd, że takie coś opublikowało pap i chciałbym prosić o bezpośredni link na stronie pap do tego "artykułu".

21

~gość ~~gość (Gość)02.01.2020 12:35

Decyduje to co wkładasz w otwór gebowy, i w inne otwory ciała ;) . Jak i co wlewasz w siebie. Głupota jest bardzo zarazliwa,. 70 proc to żywienie, reszta to, szczepienia, życie w środowisku praca, mieszkanie, itp... Jak dziadki geny spieprzyly gorzala i żarciem byle czego i praca w odlewnii metali to kolejne pokolenia będą coraz słabsze.. A jeszcze jest coraz mniej ruchu, nowe technologie, chemia agd, chemia w żywności i produkcji rolniczej, toksyczne leki i suplementy... Nic nie dzieje się bez przyczyny ~ usuwanie przyczyn. Nie skutków przyczyn-ja to robi współczesna medycyna. Zdrowia wszystkim w2020r.

31

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)02.01.2020 08:20

I co mają teraz powiedzieć ludzie, którzy na wszelki wypadek, z powodu tzw. obciążeń genetycznych, usunęli sobie część bardzo ważnych organów, lub części ciała. Jednak zdrowy rozsądek jest cały czas w cenie, mimo że strach robi swoje.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat