I co mają teraz powiedzieć ludzie, którzy na wszelki wypadek, z powodu tzw. obciążeń genetycznych, usunęli sobie część bardzo ważnych organów, lub części ciała. Jednak zdrowy rozsądek jest cały czas w cenie, mimo że strach robi swoje.
Decyduje to co wkładasz w otwór gebowy, i w inne otwory ciała ;) . Jak i co wlewasz w siebie. Głupota jest bardzo zarazliwa,. 70 proc to żywienie, reszta to, szczepienia, życie w środowisku praca, mieszkanie, itp... Jak dziadki geny spieprzyly gorzala i żarciem byle czego i praca w odlewnii metali to kolejne pokolenia będą coraz słabsze.. A jeszcze jest coraz mniej ruchu, nowe technologie, chemia agd, chemia w żywności i produkcji rolniczej, toksyczne leki i suplementy... Nic nie dzieje się bez przyczyny ~ usuwanie przyczyn. Nie skutków przyczyn-ja to robi współczesna medycyna. Zdrowia wszystkim w2020r.
https://pl.wikipedia.org/wiki/PLOS_ONE No renomowane pismo jak cholera ;) W ogóle specjalista nie jestem, ale ten artykuł to bełkot według mnie i wstyd, że takie coś opublikowało pap i chciałbym prosić o bezpośredni link na stronie pap do tego "artykułu".
Badania genetyczne to były i są potrzebne "specjalistą" do całkiem innych spraw.
Kto pisze te artykuły (bądź tłumaczy) - bzdura merytoryczna i językowa tragedia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!