metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.10.2010 18:53

Od kiedy Stalińska posiada przygotowanie pedagogiczne do nauczania?.....ale,ale ..,z drugiej strony jakież to przygotowanie posiadają panowie w habitach...do nauczania lekcji religii? Ano..zazwyczaj żadne. A pensja od Państwa jest? Jest!!

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 18:57

"MARKPIO" napisał(a):
akież to przygotowanie posiadają panowie w habitach...do nauczania lekcji religii? Ano..zazwyczaj żadne. A pensja od Państwa jest? Jest!!

No proszę, w tym jednym punkcie się z Tobą zgadzam.
Sama się sobie dziwię.

00

cieciorka cieciorkaranga11.10.2010 22:38

"MARKPIO" napisał(a):
ale,ale ..,z drugiej strony jakież to przygotowanie posiadają panowie w habitach...do nauczania lekcji religii?

Nie to, żebym broniła :), ale chyba jednak jakieś mieć muszą. Nie można uczyć w szkole bez przygotowania pedagogicznego i księża od katechezy z tego obowiązku nie są zwolnieni.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.10.2010 00:43

Informacja cokolwiek niepełna.
Ja wiem, ale nie każdy musi wiedzieć.
1. Kim jest Dorota Stalińska?
2. Dlaczego akurat ona poprowadziła taką właśnie lekcję?

00

Margaret ~Margaret (Gość)12.10.2010 07:45

Przedszkole Bojanowskiego a właściwie ludzie w nim pracujący stanęli na wysokości zadani, zresztą jak zwykle, Brawo oby więcej takich Przedszkoli na medal!

00

ola ~ola (Gość)12.10.2010 08:51

Piotr jestem w szoku! Teraz się skompromitowałeś. Serio. Nie znać Stalińskiej to wstyd! świetna aktorka, która od 10(!) lat jest twarzą akcji z odblaskami. Pojawia się wszędzie i promuje bezpieczeństwo. Sorry, ale nie wiedzieć o tym to po prostu obciach!

00

Lola ~Lola (Gość)12.10.2010 09:10

"cieciorka" napisał(a):
Nie to, żebym broniła :), ale chyba jednak jakieś mieć muszą. Nie można uczyć w szkole bez przygotowania pedagogicznego i księża od katechezy z tego obowiązku nie są zwolnieni.

Nie wiem jak koledze, ale mnie raczej chodziło o przygotowanie mentalne, nie żadne tam kursy, szkolenia, czy biurokratyczne zawijasy. Współczesna edukacja jest na tyle schorowanym obszarem, że duża część (nie cała!) kadry pedagogicznej (sfery sacrum i profanum) w ogóle nie powinna przekraczać progu szkoły. Żaden kurs pedagogiczny tego nie zmieni. No, ale o czym ja tu truję - czasy, kiedy przyszły nauczyciel, ksiądz czy lekarz rodził się wraz z powołaniem, minęły...
---
Piotrze, Ty wiesz, ja wiem, ale czy przeciętny forowicz też?? No, może jakiemu rodzicowi się obiło o uszy. Może.

Komentarz był edytowany przez autora: 12.10.2010 09:12

00

Lola ~Lola (Gość)12.10.2010 09:16

"ola" napisał(a):
Piotr jestem w szoku! Teraz się skompromitowałeś. Serio. Nie znać Stalińskiej to wstyd! świetna aktorka, która od 10(!) lat jest twarzą akcji z odblaskami. Pojawia się wszędzie i promuje bezpieczeństwo. Sorry, ale nie wiedzieć o tym to po prostu obciach!

Olu, proponuję przeczytać post Piotra jeszcze raz. Nie to, żebym była jego adwokatem, tylko próbuję Cię naprowadzić na właściwy trop. No, spokojnie... jeszcze raz przeczytaj proszę, choćby kluczowe zdanie: "Ja wiem, ale nie każdy musi wiedzieć".

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.10.2010 12:37

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Informacja cokolwiek niepełna.
Ja wiem, ale nie każdy musi wiedzieć.
1. Kim jest Dorota Stalińska?
2. Dlaczego akurat ona poprowadziła taką właśnie lekcję?

"Lola" napisał(a):
"ola" napisał(a):

"Lola" napisał(a):
Olu, proponuję przeczytać post Piotra jeszcze raz. Nie to, żebym była jego adwokatem, tylko próbuję Cię naprowadzić na właściwy trop. No, spokojnie... jeszcze raz przeczytaj proszę, choćby kluczowe zdanie: "Ja wiem, ale nie każdy musi wiedzieć".

Life is brutal and full off zasadzkas.
A obciach is obciach!

Komentarz był edytowany przez autora: 12.10.2010 12:38

00

mas ~mas (Gość)12.10.2010 13:11

Z góry zakładacie, że wszyscy na forum są niedouczeni (oprócz was oczywiście wspaniałych lolu i piotrze). Często swoimi komentarzami wywołujecie uśmiech na mym licu, zresztą nie tylko moim. Trzymam kciuki, udowadniajcie dalej światu jacy wy jesteście cacy, a inni beee:)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat