metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)12.10.2010 14:09

"mas" napisał(a):
Z góry zakładacie, że wszyscy na forum są niedouczeni

Nie wiem, jak Lola zakłada, ale ja na pewno nie z góry. Ja z dołu.
A tak w ogóle, o co chodzi, bo słabo wyraźnie napisane... Bo przecież z tej całej sytuacji, to gdyby ona nie była straszna, to boki można byłoby zrywać.

00

Lola ~Lola (Gość)12.10.2010 14:32

"mas" napisał(a):
Z góry zakładacie, że wszyscy na forum są niedouczeni (oprócz was oczywiście wspaniałych lolu i piotrze). Często swoimi komentarzami wywołujecie uśmiech na mym licu, zresztą nie tylko moim. Trzymam kciuki, udowadniajcie dalej światu jacy wy jesteście cacy, a inni beee:)

Można sobie równie dobrze założyć z lewego albo i prawego boku, względnie od środka. Ale do rzeczy:
Jeśli słowa moje, słowa nasze wywołują, choć mały uśmiech na Twoim-Waszym licu to bardzo mnie, być może i nawet nam obydwojgu, robi się cieplej na duszy. Naprawdę. O to w tym wszystkim chodzi - o przemalowanie tej szarej rzeczywistości barwą satyry i kpiarstwa. Oczywiście dziękuję w imieniu swoim (Piotr już się wypowiedział) za te komplementy z Twojej strony, ale tak doszczętnie humorystyczni i wspaniali wcale nie jesteśmy. Nie wiem jak Ty, ale ja na swojej drodze omnibusa jeszcze nigdy nie spotkałam, za to ludzi zagubionych i niezorientowanych - tak i owszem, często i gęsto.
---
Idąc tym tropem nie uświadczymy na forum encyklopedii wyposażonych we dwie ręce i nogi, bo to po prostu nierealne jest (!)

00

mas ~mas (Gość)12.10.2010 15:00

No jak to nierealne?! Nie doceniacie się moimi mili:)

Cytuję:
Nie wiem, jak Lola zakłada, ale ja na pewno nie z góry. Ja z dołu.
A tak w ogóle, o co chodzi, bo słabo wyraźnie napisane... Bo przecież z tej całej sytuacji, to gdyby ona nie była straszna, to boki można byłoby zrywać.

- mistrzostwo klarowności niemalże. Gratuluje:D Jak wy zawsze dacie się podpuścić:D Czekam na błyskotliwą, ciętą, sarkastyczną ripostę, która zwali jak zawsze mnie z nóg:) (ewentualnie coś w stylu olewam cały świat:))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat