Sokalski, Cłapa to SLD-owiec i na tych ludzi nie będę głosowała. Ale PiS jak najbardziej.
,,W związku z bardzo nieprzyjemną sytuacją podczas zbierania podpisów, doszliśmy do wniosku, że nie będziemy tego robić kosztem życia ludzi - relacjonuje Mariusz Maciołek " czy zbieraliście Państwo podpisy pod ostrzałem czy pod napięciem czy w inny zagrażający życiu sposób?
Wyjdzie kupa nie referendum.Przecież w maju przyszłego roku są wybory .Marnują kasę którą można lepiej wydać.
Mlodzi ludzie sobie rade dadza ale poczekamy pozyjemy co bedzie z tymi hura optymistami z emerytura 1300 zl. Powodzenia.
Kto się boi referendum? Z treści opinii wynika, że nie tylko prezydent Piotrkowa Tryb. ale także bardzo dużo innych osób. Przyjdzie walec zmian i wyrówna, jak się nie uda teraz to w przyszłym roku. Mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego zasługują na gospodarza z prawdziwego zdarzenia.
Od zawsze jestem przeciw Chojniakowi i nigdy nie głosowałam na niego. W obecnej sytuacji wolałabym jednak, żeby zabrakło głosów i nie udało się zrobić referendum - myślę, że ono niewiele da poza wydatkami z miejskich (naszych) pieniędzy. Jeśli jednak odbędzie się, to idę koniecznie i głosuję za odwołaniem. Każdego będę namawiać, żeby szedł, żeby głosował zgodnie z własnymi przekonaniami, bo zbyt niska frekwencja to nieważne referendum, które w takim układzie będzie na korzyść dla nieudolnie nam panującego Krzysztofa Świątobliwego
Mam pytanie :czy portal epiotrków popiera tę hucpę? Bo bardzo się tym podnieca i co 2 dni nowy artykulik na ten temat??? Odwagi, proszę się przyznać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!