Taka sytuacja spotkala mnie wlasnie w piotrkowskim Focusie Cocodrillo. Chcialam kupic ubranie synkowi - sprzedawczyni dosc niegrzecznie nawet zabroniła sfotografowac. Zrezygnowalam z zakupu i dalszych tam zakupow
Ja spotkałem się z tym w Focus Mall w New Yorkerze. Mieliśmy kupić bluzkę córce, której z nami nie było. Chcieliśmy jej wysłać zdjęcia żeby sobie wybrała. Pani z obsługi zwróciła nam uwagę, ze nie wolno nam fotografować. Wyszliśmy bez bluzki bo jak córka miała wybrać. W dobie kiedy sprzedawcy zabijają się o klienta a większość produktów ma swoje zdjęcia w sieci takie zachowanie to głupota.
A dlaczego by nie nap córka mieszka daleko i muszę się poradzić czy zrobiłam słuszny wybór bo nie ma mi kto doradzić
W Media Markt chodziłem i robiłem fotki, a obsłucha, może w czymś pomóc doradzić, nikt mi nie przeszkadzał pstrykać, tak powinno być!
dokładnie! jesteśmy nagrywani, inwigilowani przez "ochroniarzy", zasypywani spamem na emailu, gazetkami ofert, a fotki mamy nie robić? bzdury jakieś
Także spotkałem się z takim zakazem, w Galerii Łódzkiej, ochroniarz miał jakiś problem że zrobiłem zdjęcie ciucha, oznajmił że na terenie galerii jest zakaz fotografowania.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!