niech jakiś przywódca naciśnie przycisk "reset" bo głupota ludzka sięga już za daleko i trzeba zbudować cywilizacje od nowa
Sam mam psa i jestem przeciwny podatkowi, z jakiej racji ja mam płacić, a ktoś kto ma kanarka czy kota nie?! W czym miły jesteśmy "gorsi".
Za to jestem za bezwzględnym karaniem jak ktoś po piesku nie sprząta, taki problem się schylić z woreczkiem po kupę?! Później pole minowe na trawniku przed blokiem większe niż na koreańskiej granicy...
Ludzie trzymają wilki w blokach, jakas masakra takie zwierzę się męczy! Powinny być za to kary
o czym mowa. koszty firmy sprzątającej pewnie będą astronomiczne, a miasto samodzielnego sprzątania nie ułatwia. koszy jak nie było tak nie ma, jeśli już są (ja na osiedlu mam jeden, przy przystanku MZK) aż wysypują się z nich śmieci albo są zwyczajnie zepsute bo komuś się nudzilo. następna sprawa, właściciel sprząta po psie i idzie dalej, a za 10 min przychodzi piesek który po dworze chodzi sam bo pan go wypuścił a sam został w domu. brudzi tak samo a nie wiadomo do kogo należy i kto powinien po nim posprzątać, kogo można by za takie traktowanie zwierzaka ukarać.
Rządzący chcieliby podatek od wszystkiego. Nie dajmy zrobić z siebie niewolników.
Niech się wezmą za mzk dzisiaj czekałam godzinę na Słowackiego nie byli ani 4 ani 9 tym się powinni zająć włodarze.Tragedia co się dzieje z komunikacją miejską.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!