hehe właśnie obejrzałem w tv reklamę banku, która była kręcona w Rynku Trybunalskim; cacko
PREZYDENT CHOJNIAK NA TRZECIĄ KADENCJĘ! Pokazał, że póki co nie ma sobie równych.
fundusze UE dają gwarancje pełnienia dożywotnio funkcji wójta, burmistrza itd.
Byłam świadkiem przekrętów popełnionych przez p. Chojniaka, których się wypierał patrząc prosto w oczy, więc nie piszcie o jego uczciwości, odpowiedzialności itp.
taak? powiedz mi coś więcej o tym, bo myślałem, że prezydenta wybieramy w wyborach samorządowych, dajemy mu mu mandat zaufania na 4 lata, kolejne wybory weryfikują nasz poprzedni wybór itd. W przyszłym roku zweryfikujemy naszego prezydenta i albo przedłużymy mu mandat, albo nie. Z pewnością niektórym radnym podziękujemy serdecznie z pracę w radzie
mąciwoda.Ludzie mówią że to on chce być prezydentem ja za takiego gościa dziękuję NIE IDĘ NA REFERENDUM
"Domina" na portalu piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl (artykuł: Bez ściemniania. Referendalnie aferalnie)domaga się wykazania jakichkolwiek kwalifikacji obecnej władzy Piotrkowa do sprawowania tego urzędu. Oto moja odpowiedź: ... Pan Krzysztof Chojniak ma wykształcenie wyższe, wieloletnie doświadczenie w pracy samorządowej jako radny, pięcioletnie doświadczenie jako wiceprezydent Piotrkowa. Obecnie pełni drugą kadencję na stanowisku prezydenta miasta. Wskaż osobę z większymi predyspozycjami od niego. CHOJNIAK JEST THE BEST. NA REFERENDUM NIE IDZIEMY, bo to pic na wodę fotomontaż.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!