O 8.00 to rodzice muszą być w pracy a nie w ośrodku kultury, dzieci powinny być przyjmowane od godz. 7.00!!!
Miasto zapewni opiekę dla 510 dzieciaków (w tym 200 przedszkolaków), a ile dzieci uczęszcza do przedszkoli i szkół, kilku/kilkunastokrotnie więcej!
Mam nadzieję, że pazerni nauczyciele za to bekną.
A niech strajkują.Tylko później niech nie beczą że w pośredniaku nie ma dla nich pracy.
Jak nie pasuje praca jako nauczyciel ,to może czas zatrudnić się w sklepie lub magazynach - wykształcenie po UJK jest odpowiednie .
My wszyscy zapamietamy forme strajku nauczycieli niech ciało pedagogiczne o tym pamieta.
Nauczycieli z pasja jest niewielu, uważam ze każdy nauczyciel jak przechodzi badania okresowe powinien przechodzić psychotesty!!!!!! Przynajmniej raz na dwa lata;-) naliczam pensje nauczycieli i wiem ze żaden nauczyciel z 10 letnim stażem nie ma 1.800,00 złotych chyba ze ma jakieś potracenia -)
Ja uwazam ze jezeli komuś nie pasuje szkola i nauczyciel to moze sam w domu ksztalcic swoje dziecko na kazdym poziomie pózniej tylko co pol roku przystepuje do egzaminow .a od nauczycieli waaara .
Ponoć Tusk i całe PO to złodzieje i kradli przez osiem lat.Powiedzcie mi drodzy wielbiciele PRL(głośno tego nie powiecie), dlaczego Tusk Schetyna itd jeszcze nie siedzą w więzieniu,przecież macie totalną władzę?
a w MOKu to co za zajęcia zaoferują?Wyciągamy dzieci z bramy?festyn na scenie czy dziedzińcu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!