To w końcu jaka jest?
Woda może jest dobra ale zanim przeleci przez rury to sorry, ale ja jej nie piję nieprzegotowanej
Woda jest b.zła ma w sobie zbyt duże ilości kamienia-z tego powodu cieszą się stomatolodzy i producenci sprzętu AGD.Ja np.raz w miesiącu muszę usuwać kamień z zębów pomimo tego że dbam o zęby.Nie wiem jak b.duża ilość kamienia wpływa na funkcjonowanie organizmu-może by wypowiedzieli się lekarze.
Filtr odwróconej osmozy i koniec z kamieniem i całą resztą metali i innych rzeczy rozpuszczonych w wodzie.
@Senior z tym co miesięcznym usuwaniem kamienia u dentysty to trochę przesadzasz. Od urodzenia mieszkam w piotrkowskim bloku, od dziecka piję wodę z kranu. Pamiętam jak miałem parę lat, w środku lata, w ciągu dnia do domu wpadałem tylko napić się i na obiad. Mama krzyczała: "Chce ci się pić to zjedz sobie jabłko a zaraz będzie kompot!", ale komu by się chciało czekać, gdy chłopaki na dworze w piłę tną :)
I w dorosłym życiu, gdy wracam z pracy a w lodówce nie ma soku czy wody a na zewnątrz skwar, po odkręceniu zimnej wody czekam parę sekund żeby leciała jak najzimniejsza i całą szklanę, na raz do żołądka. Nigdy mi nic nie było! Tylko dziś o kompocie żona krzyczy... :)
Dobra albo raczej lepsza, niż gorsza :)
~Do- jajaja- dlaczego ja mam kupić sobie filtr odwróconej osmozy którego koszt jest w granicach (600-2500zł)? Dlatego ,że Spółka sprzedaje mi zły produkt za b.duże pieniądze-to jakaś paranoja i to tylko chyba w tym mieście stosuje się takie kryteria.Ja za takie pieniądze powinienem dostać produkt najwyższej jakości bez ponoszenia dodatkowych kosztów-kłania się Urząd Antymonopolowy.
Czy Producenci żywnoci walczą z porzebą posiadania w domu lodówki ? Nie
i tak powinno być z filtrem do poprawy jakoci wody.
http://www.epiotrkow.pl/news/Pic-kranowa-czy-nie-czyli-co-jest-w-piotrkowskiej-wodzie,16033
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!