metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jajaja ~jajaja (Gość)29.01.2014 16:49

"~SENIOR" napisał(a):
~Do- jajaja- dlaczego ja mam kupić sobie filtr odwróconej osmozy którego koszt jest w granicach (600-2500zł)? Dlatego ,że Spółka sprzedaje mi zły produkt za b.duże pieniądze-to jakaś paranoja i to tylko chyba w tym mieście stosuje się takie kryteria.Ja za takie pieniądze powinienem dostać produkt najwyższej jakości bez ponoszenia dodatkowych kosztów-kłania się Urząd Antymonopolowy.

Seniorze, czytaj dokładnie co kto pisze. Nigdy nie miałem żadnych filtrów, ani tym bardziej nie namawiałem nikogo do kupna takowych.

20

wolny czlowiek ~wolny czlowiek (Gość)29.01.2014 20:41

w Piotrkowie jest b. zła woda, ma dużo kamienia i żelaza ,rury po5 latach są zarośnięte. Hydranty na końcówkach nie płukane. Co tu mówić o dobroci. Wielki kłam.

12

imobilaiser ~imobilaiser (Gość)30.01.2014 12:21

"~SENIOR" napisał(a):
odwróconej

"~SENIOR" napisał(a):
filtr odwróconej osmozy którego koszt jest w granicach (600-2500zł)

Nie wiem gdzie Ty tyle płacisz za filtr osmotyczny ja kupiłem profesjonalny za ~600zł

20

mieszczuch ~mieszczuch (Gość)30.01.2014 12:24

Polecam przeczytać http://www.filtry-do-wody.info/czy-mozna-pic-wode-prosto-z-kranu Pozdrawiam wszystkich z mojego ukochanego miasta :*

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat