Jakie łapy,czy chodzi o Łapy -miasto w okolicach Białegostoku?
I co? Będzie lepiej? Gospodarniej i bardziej przejrzyście.Wątpię...
W jak dobrym wkrótce się przekonasz bo ceny za ciepło, wodę i ścieki zszokują nas wszystkich. Już w lipcu jest planowana podwyżka cen wody i odprowadzenia ścieków. Łapy precz od MZGK Sp. z o.o.
A nie piszesz ze wczesniej podwyzki za ciepło,tego nie mowicie,mieliscie ładne podwyzki i jeszcze wam mało ,robicie co chcecie i mydlicie wszystkim oczy.Jestescie monopolistami gorzej juz nie bedzie jestem za zmiana operatora!!!!!
Czy w MZGK doszło do przestępstwa? Pewnie tak,poniewaz ten kto złozyl doniesienie spłaca teraz dług za przyjecie go do pracy-zrozumiałe?
Jeśli tam się kręci Łopatowski to nic dobrego nie będzie. Myślę, że jest on potrzebny pobożnemu do rozwalenia tej firmy. Oby tak nie było, w przeciwnym wypadku do pierdla z nimi. Poznacie ceny ciepła jak przejmie obcy kapitał. Na pewno zrobi się wszystkim odbiorcom gorąco.
Byłam na stronie trybunalscy.pl- o spółce mzgk zamieścił artykuł Kozłowski. Dość ciekawy. Myślę, że strona miejska prowadzi nieczystą politykę wobec spółki, nie mówiąc o skoku na stołki (zarząd i rada nadzorcza)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!