No ale zaraz, zaraz z tego co ja zrozumiałem to za okres, kiedy szpital nie przyjmował pacjentów kasa powinna zostać. No chyba logiczne. Szpital nie działa pieniądze nie są wydawane. Chyba, że to tu jakaś wyższa logika ma zastosowanie...
Może dyrektorka na bankowości to się zna ale na fukcjowaniu szpitala najpewniej nie jak Cubala i Wojtasik nie zareaguje szybko obudza się z ręką w nocniku
Łeheheheh jak patrzę na zarządzających tymi placówkami to mi się śmiać chce. Skąd oni ich wzięli? Ale to tylko 3 miliony mniej co tam łehehehehh :):):) GRATULUJĘ DYREKCJI:):) Wstyd jak nie wiem co.
Na jakiej bankowości się zna dyrektorka...ludzie...ta kobicina na kasie siedziała....
Winę za upadek szpitala ponosi starostwo, dlaczego teraz obciążać tym miasto???
Kilka tygodni temu pisano o kontroli NFZ, która wypadła pozytywnie, skąd taki odwrót? Czyżby ktoś potrafiący dodawać bez liczydła wrócił z wygnania?
Jakie zarządzanie, takie efekty. Kiedy huczne zamknięcie? Wicestarosta i dyrektorka w blasku fleszy?
Ciekawe, jaką wysokość ryczałtu wyliczą po pierwszym półroczu 2018? Oddziału, który przynosił dochód, czyli kardiologii ze stymulatorami, już przecież nie ma. 20-łóżkowa interna zysku nie przynosi, to wiedzieli wszyscy. Oprócz zarządzających.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!