metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nowa ~nowa (Gość)25.06.2021 05:21

Drożna? Na pewno nie.. Dziwne, że w innych miastach po ulewach woda na ulicy nie stoi i nie zalewa.

20

;;Kuba ~;;Kuba (Gość)25.06.2021 10:44

MAGISTRAT - proszę nie wprowadzać społeczeństwa w błąd. Mieszkam na ulicy Folwarcznej, fakt były kratki udrożniane, ale nie wszystkie. Co z tego skoro zalegający piach i różnego rodzaju śmieci po zimie nie został usunięte. To wszystko ponownie zapycha kanały burzowe. Czyli robota wykonana przez innych została ponownie w d...ie. Coś robione, ale nie do końca, skąd my to znamy?

60

Odpowiadając na ... ~Odpowiadając na ... (Gość)25.06.2021 11:17

... tytułowe pytanie: właśnie wczoraj widzieliśmy jak są drożne studzienki w tym mieście. Zwłaszcza te, które zostały niedawno wyremontowane za publiczne pieniądze. Jak mówi przysłowie: jaki pan, taki kram.

71

goœć_zenek ~goœć_zenek (Gość)25.06.2021 16:17

Podtopienia w Piotrkowie Tryb to maly pikuś,pomyślmy jakby to było gdyby fekalia wylewały się nam na mieszkanie jak to było w,, dobrze 'zarządznej Warszawie

54

Nie wiem dlaczego? ~Nie wiem dlaczego? (Gość)25.06.2021 13:57

Ale czytając wypowiedzi Bąkiewicza mam wrażenie jakbym słuchał i oglądał TVP Info.

14

Dobrze jest ~Dobrze jest (Gość)25.06.2021 20:44

Studzienki odbierają, tylko rurki nie odprowadzają.

30

gość2 ~gość2 (Gość)24.06.2021 18:38

Piotrków jest wymieniony, jako jedno z najbardziej zanieczyszczonych miast w Europie, masakra.......

193

bąku ~bąku (Gość)26.06.2021 13:59

Po mojemu odprowadzaiom tylko powoli

11

his. ~his. (Gość)24.06.2021 17:14

Panie Bąkowicz rósz pan d...pę i przejdź /nie przejedz/ się pan pan mieście w czasie dużych opadów ....

102

Q ~Q (Gość)25.06.2021 10:42

Władza nasza kochana jedzie po nas jak po burych ....
Pytania:
- kto to odebrał tę budowę na ryneczku?
- gdzie jest nadzór budowlany?
- gdzie jest nadzór inwestorski?
- czy umowa z wykonawcą zawiera warunki gwarancji?
Po tak długim remoncie i wymianie różnych instalacji zastała sytuacja to zadanie dla prokuratora!
I nie ma znaczenia, że padało więcej. Od tego jest matematyka, żeby policzyć i dobrać odpowiednie przekroje rur. Tym bardziej, że koryto rzeczki w tamtym rejonie płynie cały czas przez miasto.

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat