Ostrowski odejdź, wstydu oszczędź, nam mieszkańcom. Dosyć nabroiłeś.Ze wszystkimi nas skłucasz. PiS Ci nie pomoże, choć im w ty ... k wchodzisz.
Panie Burmistrzu jak buduje się drogi to się remontuje bądź buduje infrastrukturę podziemną: wodociągi, kanalizację, gaz itp. Dba Pan podobno o zdrowie mieszkańców a piją wodę z rur azbestowych? Planuje Pan różne drogi a nie planuje kanalizacji dlaczego? bo nie widać! Tak to się budowało 20 lat temu. Trochę logiki. Trochę poszanowania dla publicznych pieniędzy.
Z tego co widać WO nie ma zamiaru rozwijać gminy poprzez budowę dróg jak S-12 czy drogę Kłudzice-Łęczno. Twierdzi, że gmina nie wytrzyma takich wydatków. Jest prosty sposób niech nie buduje hali sportowej w Sulejowie za 7 mln. albo i więcej to mu starczy na budowę w/w drogi i na modernizację istniejących dróg w miejscowości Witów, Zalesice, Witów Kol. oraz Kłudzice do mostu
żal mi tego pana. ta droga jest potrzebna czy nie? z wypowiedzi wynika że budowa drogi jest błędem bo auta będą po niej jeździć? dla mnie szok! myślałem że po drodze tylko owce będą mogły biegać. a tu się okazuje że auta po niej będą jeździły? no nie! normalnie mam postulat zakazać jazdy dla samochodów na tej drodze to może jej nikt nie rozjeździ!
Jaka rozwalona nawierzchnia, wystarczy puścić ruch osobowy Kłudzice -Łęczno i będzie wielka ulga. Natomiast ruch ciężki i tak będzie na trasie s12. Dziwne komentarze , bo ta droga może naprawdę pomóc mieszkańcom Sulejowa i tamtego rejonu, szczególnie w trakcie zdarzeń drogowych i przebudów S12.
Zróbcie tą drogę! Wiecie ile fajnych zdjęć można sobie przy tym pstryknąć. Przyda się do kreacji wizerunku. A wybory niebawem.
Ale co Łęczno - Kłudzice? Zabrakło wyrazu "droga".
Jednym słowem po remoncie więcej wypadków będzie ma drodze Witów- Łęczno + rozwalona nawierzchnia.
Biorąc pod uwagę wzorcowe stosunki łączące pana burmistrza z Urzędem Marszałkowskim powinniśmy żądać dofinansowania nie w 50, a 95%.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!