metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gosc ~gosc (Gość)06.11.2017 11:58

cytat: drogi w Kłudzicach, Witowie czy Zalesicach zostaną "rozjechane", a nie są przygotowane na tak duże obciążenie.
Adres: https://www.epiotrkow.pl/news/Czy-remont-drogi-leczno--Kludzice-rozwiaze-problem,30301
drogi te sa juz rozjezdzane, przez samochody osobowe, ciezarowe, a nawet tzw. TIR-y
policja pomaga na krotka mete
rozjezdzane sa nam pobocza, na chodniku piesi nie sa bezpieczni
najgorsze sa popoludnia w czwartek i piatek, no i oczywiscie dni, kiedy na trasie sa wypadki

150

sulejowskie barany ~sulejowskie barany (Gość)06.11.2017 11:29

A my byśmy chcieli w roku 2018 polecieć na księżyc.

91

czxcx ~czxcx (Gość)06.11.2017 12:41

Jeszcze taka jedna prośba jakby było można poszerzyć drogę Witów - Przygłów bo 2 osóbówki ok mijają się ale jak już się trzeba minąć z czymś większym to robi się troszkę niebezpiecznie albo uderzy się w krawężnik albo można zjechać do rowu. a jakby zrobić te dodatkowe 50-70cm pobocza to by było super.

72

S12 ~S12 (Gość)06.11.2017 14:19

Czary Mary WO sam nie wie czy chce drogę S12. Mydli nam oczy. Zgania na GDDKIA i brak finansowania a z pomocą "zielonego" stowarzyszenia skutecznie bloguje tą inwestycję. Po co pieniądze na coś co obecnie jest zablokowane przez WO. Jak będzie zgoda i brak protestu kasa się znajdzie. Trzeba się obudzić i czytać między wierszami WO. On jest mistrzem manipulacji oczywiście ze swoją " drużyną".

175

gość ~gość (Gość)06.11.2017 17:30

Biorąc pod uwagę wzorcowe stosunki łączące pana burmistrza z Urzędem Marszałkowskim powinniśmy żądać dofinansowania nie w 50, a 95%.

81

gość ~gość (Gość)06.11.2017 18:27

Jednym słowem po remoncie więcej wypadków będzie ma drodze Witów- Łęczno + rozwalona nawierzchnia.

63

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.11.2017 19:37

Cytuję:
Czy Łęczno - Kłudzice zostanie wyremontowana

Ale co Łęczno - Kłudzice? Zabrakło wyrazu "droga".

31

mirka ~mirka (Gość)06.11.2017 19:46

Zróbcie tą drogę! Wiecie ile fajnych zdjęć można sobie przy tym pstryknąć. Przyda się do kreacji wizerunku. A wybory niebawem.

62

1234 ~1234 (Gość)06.11.2017 20:06

Jaka rozwalona nawierzchnia, wystarczy puścić ruch osobowy Kłudzice -Łęczno i będzie wielka ulga. Natomiast ruch ciężki i tak będzie na trasie s12. Dziwne komentarze , bo ta droga może naprawdę pomóc mieszkańcom Sulejowa i tamtego rejonu, szczególnie w trakcie zdarzeń drogowych i przebudów S12.

84

włosek ~włosek (Gość)06.11.2017 20:09

żal mi tego pana. ta droga jest potrzebna czy nie? z wypowiedzi wynika że budowa drogi jest błędem bo auta będą po niej jeździć? dla mnie szok! myślałem że po drodze tylko owce będą mogły biegać. a tu się okazuje że auta po niej będą jeździły? no nie! normalnie mam postulat zakazać jazdy dla samochodów na tej drodze to może jej nikt nie rozjeździ!

95

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat