To jest lans Pani Pingot, na wiceprezydenta miasta. Nie bez powodu, pokazała się dziś w radio, choć nie zdarzyło się nic w naszym mieście co wskazywałoby na potrzebę przeprowadzenia rozmowy z nią, tak ni z gruszki ni z pietruszki. Nie jest konkretna, za dużo lejwody w jej wypowiedziach, chyba że taka potrzebna nowemu Prezydentowi, nam mieszkańcom nie.
A ja Wam drodzy mieszkańcy mówię, że osoba ze zdjęcia będzie wiceprezydent/ką :D
pani Malgosiu, przestań wystepować w przestrzeni publicznej bo się ośmieszasz. Nawet ci co zaglosowali na ciebie jako kandydatki radną, zalują tego. A może.....jak sama przytoczylaś że poprzednie wybory prezydenckie były sfałszowane, może i te samorządowe w naszym mieście były sfałszowane i twoich głosów na radną było mniej. I nie wkładaj w usta innych członków KO to co sama myslisz. Nie każdy będzie przystawał na wszystkie zachcianki Wiernickiego
Gośka a gdzie twój kumpel Wołoszański? Obiecał, że jak wygra wybory, to co tydzień będzie w Piotrkowie blisko mieszkańców haha a tymczasem ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie on jest? haha
A tak poza tym chorągiewko ty piotrkowska, gdzie zawieje a masz z tego profity, to tam lecisz co?
Kumpel Juliusz Cezar jest jeszcze waszym kumplem czy już nie?
Jestem bardzo dobrze zaznajomiona z tematem koalicji w naszym mieście. Z tego co wiem wszyscy radni z sercem dla Piotrkowa odeszli od Julka. Radni KO nie popierają wszyscy tylko nieliczni którzy są lizusami i za poklepanie po plecach zrobią wszystko. Od Chojniaka jest 4 zdrajców. Z PIS skumali się trzej bez Janika( to zdrajcy cała trójka
Pani Ping Pong od uczestnictwa w plebiscytach wszelkich oraz ubierania Kopernika w tekstylia wątpliwych ideologii.
Pani Małgosiu udziela się pani medialnie ale nic pani nie wspomina o smieciowiakach swych znanych firm w mieście dla czego pan o tym nie mówi i nie podpisuje się pod tym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!