Ja już dawno nie zaszczepiłam. Ci którzy są bez szczepień powinni mieć obowiązkowa kwarantannę w domu a policja powinna ich kontrolować kilka razy dziennie
Ja się zaszczepiłem na początku wakacji i mam z głowy. Żyję i nie świecę w nocy. A ci wszyscy antyszczepionkowcy, którzy tak głośno krzyczą, że odbiera im się wolność... ograniczenia prędkości na drogach, zasady BHP w pracy, zakaz kąpieli w miejscach niestrzeżonych, okresowe badania lekarskie, 40-godzinny tydzień pracy, płacenie podatków... to też zamach na waszą wolność? Zlikwidujmy prawo i zasady i żyjmy sobie w anarchii, przekrzykując się wzajemnie.
Proponuje aby ludzie z nadwagą wieksze skladki zdrowotne placili, czesciej choruja i pracodawca i panstwo na tym traci ogrom
3 komenatrze, żadnego hejtu, proste argumenty - brak komenatrzy, widac w jaką strone to zmierza, nie mam już żadnych złudzeń, żadnych wątpliwości, nic mnie nie zdziwi. zaprzedany świat i zaprzedani ludzie
Jestem pracodawcą i to ja ustalam reguły tej gry a moi pracownicy są jedynie pionkami w tej grze.
. Typowa bolszewicka manipulacja szczepionka przeciw WZW to zupełnie inny produkt medyczny niż preparaty przeciw covid.
Do osób piszących deklaracje
jak się zaszczepiłeś to twoja sprawa, na jakiej podstawie wymagasz od innych tego samego. Ja dla zdrowotności wypijam codziennie pół litra soku z kiszonej kapusty to Ty też pij bo jest zdrowy. Widzisz brak logiki ?? Jak nie widzisz to nawet 10 dawek szczepionki ci nie pomoże
Nie jestem znawcą przepisów drogowych. Gdy wsiadam do taksówki, to nie dają mi do podpisu wzięcia ryzyka na siebie.
Przecież taksówkarz to zawodowiec i bierze odpowiedzialność na siebie.
Przychodnie, szpitale, lekarze to jedno wielkie cwaniactwo zwalające odpowiedzialność na laików. Zaszczepię się, gdy nie będę zmuszany do brania odpowiedzialności za coś na czym się nie znam.
szczepionką tak ,tylko ten preparat nie jest szczepionką ,jest eksperymentem ,ci co się zaszczepili podpisywali DOBROWOLNĄ DEKLARACJĘ /czy inaczej?/ moja znajoma po 2 dawce juz 4 dzień w szpitalu ,wiele osób bez objawów ,ale ja osobiście za eksperyment na mnie i mojej rodzinie dziękuję ,dlaczego brak LEKARSTWA ? a szczepionki tak błyskawicznie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!