Rozkłady trzeba dostosować do czasu wyjazdu i powrotu z pracy kluczowe godz to po 5 rano po 6 po 13 po 14 i po 22 w tyg w obie strony i po godz 6 rano w sobotę i po 14 żeby było czym z nocki i rannej zmiany wrócić Za dużo jest w ciągu dnia a wieczorem nie ma
Po co do sulejowa MZK ?skoro sporo przewoźników jeździ na trasie Piotrków _Sulejów i Sulejów Piotrków
własnie dlatego, że nie ma połaczeń lokalnych PT-Bełchatów mój znajomy nie mógł podjąć tam pracy. Jesli ktoś nie ma samochodu a busy ostatnie jeżdżą ok 18, a człowiek idzie do pracy lub z pracy o 22 to jak ma się dostać ?
Sam korzystałem z tej linii 22 od mniej więcej połowy lat 90-tych. Chciałem jeszcze nadmienić ,że PKS bełchatowski puszczał jeszcze linię tzw. podmiejską czy jakoś tak. Obie miały duże obłożenie. Nadmienię tylko ,że w latach 90-tych do Bełchatowa jeździła do pracy spora grupa nauczycieli ,policjantów i urzędników ,sprzedawców. Zahamowała to wszystko reforma administracyjna i tak jest do dzisiaj....Bełchatowa i Piotrkowa nic już nie łączy oprócz tego ,że mówimy po polsku...Niechęć do siebie samorządowych władz Piotrkowa i Bełchatowa w poprzednich latach zrobiła swoje.
Panie Lorek lepiej nie wypowiadaj się vpan na temat Sulejowa bo wasza partyjka na czele z Antonim obiecywaliscie s12 i co obiecanki cacanki a glupiemu radosc
Co ma wspólnego walący się most w Sulejowie z wykluczeniem komunikacyjnym Sulejowa w niedzielę?
XXI wiek,centrum Polski i nie ma jak dojechać do Piotrkowa i z powrotem. Dobrze,że jeżdzi"Opoczno"bo byłaby tragedia.Im się jakoś opłaci.Jeżdzą rzadko ,ale jeżdżą.Pan Lorek niech da sobie już spokój w temacie Sulejowa,bo był przyjacielem
poprzedniego Burmistrza i wyszło jak wyszło.Dość tej opcji politycznej w Sulejowie.Nareszcie zaczęli pokazywać się INNI,nie tylko
Antoni i jego świta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!