metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ja ~Ja (Gość)31.08.2024 09:10

Pan Kraska ma problem ze zrozumieniem słowa mówionego i pisanego? Wyraźnie jest zaznaczone że liczba porodów nie będzie jedynym kryterium i że tam gdzie jest jedna porodówka w promieniu kilkudziesięciu kilometrów to nie ulegnie ona likwidacji pomimo małej liczby porodów.

24

fakt ~fakt (Gość)31.08.2024 09:17

100 dni 100 obietnic i ,,,,,,,,NICZEGO nie zrealizowali ,zadłużenie rekordowe ,cpk-nie ,atom -nie , kwota wolna -nie ,podatek belki -nie ,,,,,,,,i tylko NIE

124

Ja ~Ja (Gość)31.08.2024 10:11

Dlaczego kobiety z Piotrkowa rodzą w Łodzi? Może tu coś jest nie tak z kadrą? Bo sprzęt jest przyzwoity.

70

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)31.08.2024 09:22

To nie jest żadne Ministerstwo Zdrowia tylko neoresort. Ta baba jest z wykształcenia polonistką i nie powinna piastować takiego stanowiska. To tak, jakby za Ministra Finansów dać osobę, która nie ma bladego pojęcia o finansach i ekonomii. Ta koalicja 13 grudnia to najgorsze, co mogło spotkać, ale dzieci z Jagodna dopiero teraz zrozuimiały, co zrobiły.

128

drodzy Panowie ~drodzy Panowie (Gość)31.08.2024 10:43

zapraszamy Panów ze swoimi kobietami, aby zobaczyli jak wyglądają porodówki w promieniu 100 km od Piotrkowa i jaki przede wszystkim jest tam personel lekarski, z jakim podejściem do pacjentki (nie mówię, że wszyscy), to przestaniecie się dziwić dlaczego jest tak mało porodów w piotrkowskim szpitalu.
kilka miesięcy temu był dzień otwarty na tej porodówce, jakoś tłumów nie było, jeden przyszły ojciec pojawił się z ciężarną partnerką i tyle w temacie dla znawców porodów

72

Epep ~Epep (Gość)31.08.2024 11:00

Po co porodówka w piotrkowie jak jest w....berlinie..hehe
Ehhhh...juz niedlugo nie bedzie co zbierać z tej krainy.

127

123 ~123 (Gość)31.08.2024 11:03

Ludzie sami sobie wybrali taki rząd - więc teraz nie pozostaje nic innego tylko się uśmiechać ( z czasem wszystko pozamykają ) .

138

Panna 35 ~Panna 35 (Gość)31.08.2024 12:19

Nie rusza mnie to

04

go?ć_gosc ~go?ć_gosc (Gość)31.08.2024 12:59

Ciesz się póki możesz kazda władza kiedyś się kończy wasza też my narazie obserwujemy i notujemy a w pewnym momencie te notatki wykorzystamy lepiej się postarajcie bo Tobiasz Bocheński może być dla Trzaskowskiego zagrożeniem to nie Warszawa to cały kraj tu tak łatwo miał nie będzie o ile będzie miał.

41

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)31.08.2024 13:05

Lepiej wybudować psi plac zabaw

83

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat