Jak wszyscy to wszyscy. Dlaczego dzieci mają zmieniać buty, a nauczyciele nie zmieniają?! Może przykład by dali i zmienili buty i smartfony zostawili w pokoju nauczycielskim! Paranoja!!
Ludzie, weźcie się do roboty. Kupcie papier toaletowy, nowe komputery, drukarki 3D. Zaraz odłożą telefony. Ciekawe, czy chemia wygląda tak, jak gdy ja chodziłem, czyli kartka papieru. Czy mają odczynniki?
Czy na lekcjach nauczyciele wrzucają takie tematy ,,ustąp miejsca starszym w autobusie?? zamiast patrzeć w telefon?
u nas gość zakazuje wychodzenia z telefonem do toalety. Przypał taki, bo kejsa zostawiam, a z telefonem idę. LOL
Nikt nie będzie zakazywał mojemu dziecku co może robić na przerwie. Nauczyciele też korzystają ze smartfonów i sami robią sobie sweet focie, wystarczy wejść na ich profil i zobaczyć co niektóre panie nauczycielki fotki prawie że do świerszczyka nadające się
Serio dość głopoty zajmijcie się tym co potrzeba brak odczynkiów hemicznych paiperu toaletowego sprzetu informatycznego a wy hcecie zakazu puknijcie się w te kapucyny troch
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!