Te, psycholog, ty się módl, żebym nie był tam gdzie mógłbym być. Fakt, człowiek jest zwierzęciem stadnym, ale to nie znaczy, żeby zaraz pchać się między hieny. W ludziach cenię min. rzeczowość i umiar. Wojny religijne, wojny podjazdowe, zabór mienia, triumfalizm - to nie dla mnie.
Taki dziwny jestem.
Nie powinieneś najpierw poczytać, a dopiero później zabierać głos w dyskusji?
Skoro chcesz się "dokształcić", to weź se sam poszukaj odpowiednich linków. Tylko nie czytaj opracowań działających zarobkowo firm "doradczych" "analizujących" wpływ wiatraków na środowisko - także niektórych piotrkowskich. Za pieniądze napiszą inwestorowi wszystko, czego on tylko sobie zażyczy.
te "kmiotki" nie wydały żadnego pozwolenia bo to nie na terenie Piotrkowa ma byc ta inwestycja, szanowny panie
Faktycznie jesteś rzeczowy i żadne wojny Cię nie interesują! A skąd tyle jadu i zawiści w Twoich komentarzach? Ps. Modlić się nie będę - jestem ateistą. Pozdrawiam.
- ale zawsze można kogoś odwołać;) z Chojniakiem mu nie wyszło, to może kogoś innego się uda? Patrząc po komentarzach, to jest tu wielu którzy podpisali by stosowną listę.
Jeśli informacja się potwierdzi, że wiatrak będzie budowany poza granicami Piotrkowa, to będzie oznaczało to, ze trafiłem kulą w płot.
A możesz też sprostować moje twierdzenia i zapewnić, że urząd jest przychylny wobec osób, firm i instytucji, które starają się działać zgodnie z prawem - ale bez czołobitności dla Jaśnie Pana Najważniejszego Urzędnika?
Tylko podaj przykłady.
Najlepiej to lotnisko zlikwidować i postawić tam Biedronkę, bo jak widać piotrkowianie nie mają wielkich ambicji. W wolne dni najlepiej spędzają czas właśnie w marketach a nie na świeżym powietrzu. A szkoda ,bo może ta zajadłość którą tu na forum prezentują, zostawiliby gdzieś na spacerze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!