Kobieta powinna być kucharką z kuchni, damą w salonie i dziwką w łóżku , taka kobieta to skarb dla faceta.
No i kto by pomyślał że film o seksie tak rozgrzeje Gród nad Strawą gdzie pruderia i dulszczyzna jest widoczna na każdym kroku. Przecież to miasto wygląda jakby wymarło? Pustki na ulicach i w galerii....No i gdyby nie niedziela kiedy to wiara schylona do samej ziemi pędem do kościoła gna by wysłuchać Słowa Bożego jak i Cysarskiego. Tak można by było mniemać.To się działo naprawdę, rozporek się rozpiął, prezydentowi..
Foto na http://sklave.manifo.com/
Aresie twoje logo przeczy twoim wypowiedziom. A kościółek stoi tam gdzie stał. Natomiast Kościół nie zabrania seksu. Tylko, że do tego propaguje wierność. Zanzi ma rację. Dla tego należy pamiętać, że człowiek zawsze ma fantazje! I pewne rzeczy, zachowania powinny zostać w tej sferze. Próbując i stosując nowe rzeczy po jakimś czasie sięga po więcej. To logiczne, poprzeczka się podnosi. Trzeba umieć nie stracić głowy, jak ze wszystkim. Ares a w ogóle co ty tu z Kościołem wyjeżdżasz? Ksiądz Ci karteczki nie podpisał po spowiedzi?
Z tą panią z pejczem to i nawet. Pod warunkiem że na pewno jest kobietą. Pejcz niepotrzebny.
Zawsze gdy czytam o namowach do przekraczania granic, zastanawiam się czy osoba to mówiąca jest czystym "teoretykiem w mowie" czy mówi to na swoim sprawdzonym przykładzie, dlatego namawia innych.
Ares ja piszę poważnie.
Wyobraź sobie sytuację; Siedzi przy stole kilka poważnych osób, rozmawia na poważne tematy. Wchodzi nagle małolat w koszulce z napisem "nie pierdzieć w towarzystwie". Niby ok, bo nikt nie lubi wąchać gazów trawiennych, ale raczej jest już podejrzany bo obnosić się z taką oczywistością to idiotyzm. Rzuca zdawkowo jedno zdanie NIBY na temat i puszcza śmierdzącego bąka. Mało tego, głupio się uśmiecha co chwila. A wyprosić go nie można, bo to publiczne miejsce... . Takie mam o tobie wyobrażenie. Nie chcę tu dyskutować, bo po prostu śmierdzisz :/ więc wychodzę.
Brakuje mi informacji co należy sobie wsadzić i gdzie by być jak najbardziej postępowym i być europejczykiem najwyższej klasy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!