"Wielu wręcz cieszy się, że w ogóle może uprawiać seks. Kobiety natomiast dostrzegają, że oprócz seksu klasycznego jest coś więcej. Są bardziej wymagające. To znajduje potwierdzenie w badaniach. Mężczyzna mówi: OK, jest fajnie, kobieta: chcę czegoś więcej." a ja głupi myślałem że jest wręcz odwrotnie. Przecież to kobiety albo mają trudne dni, albo boli je głowa. Chyba kobiety chcą jednak mniej?
A wg mnie to czy lubimy wyuzdany sex czy klasyczny to nasza prywatna sprawa tak naprawdę i nic nikomu do tego.
toto powino sie samozamknac bo juz nie wie o czym pisac.zreszta co tu sie dziwic, na wsi zbyt wielu tematów nie znajdziesz.SEX zawsze jest na topie
Wyuzdany seks, to pojęcie względne. Dla jednych wyuzdaniem jest seks przy zapalonym świetle, dla innych seks z grupą obcych osób ;)
Ochh jakież to kontrowersyjne, ale jakie postępowe ochh achh. Czekam, aż szanowna Pani rozszerzy swój wachlarz usług o konsultacje związane z wyborem płci no i ewentualną jej zmianą. Wszak chodzi o to by żyło się lepiej, a takich problemów nie można ignorować !
Kiedy się ustali, co znaczy: wyuzdany, można będzie dyskutować. Na ten czas - dla każdego słowo: "wyuzdany" znaczy co innego. Od zdjęcia koszuli nocnej, poprzez zapaloną lampę, po wybór otworu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!