Kolejny raz pompowanie balona i nic więcej. Gdzieś w gazecie były upublicznione te pisma - przecież to nie papież Franciszek mu odpisał, a tak tu jest powiedziane. Wyjdzie tak, że porecytuje sobie po Mszach w jakichś kościołach dla garstki tych, co zostaną i tak odbędzie się wielkie kulturalne wydarzenie. Śmiech, nic więcej. Niech do wierszyków dołoży kilka znanych polskich wulgaryzmów, którymi posługuje się na co dzień, to przynajmniej będzie o nim głośno. I koniecznie jakaś butelczyna by się przydała, oczywiście tylko w ramach dekoracji.
Czy my naprawdę nie umiemy z niczego się cieszyć? Zawsze mamy argument na nie, że ktoś coś robi. Nieważne, że to z naszego miasta jedzie Kamiński w świat, że chciał pokazać swoje umiejętności. Problem jest w tym, kto podpisał list i skąd on przyszedł. Żenada
Prezes Kozłowski, jak mniemam, toczy żywot tropiąc z uporem, co się komu "niestety" udało. Współczucia wyrazy...
Rozwiodłam się z prezesem Kozłowskim. Czytając takie jak zacytowany wyżej oraz inne komentarze mojego byłego męża, zapewne się domyślacie, jaki charakter ma ten człowiek i dlaczego nie dało się z nim żyć.
Zresztą, z obydwu firm też musiał odejść, bo w podobnie paskudny sposób traktował pracowników.
Pozdrawiam, a szczególnie Pana Krzysztofa - widziałam Pański spektakl, jest wyjątkowy.
Gratuluję Ci odwagi, żeś kanalię odstawiła od cyca. Ja też miałam w domu kawał żłoba, a nie mężczyznę, ale uwolniłam się od drania już dawno. Teraz mam już normalnego faceta. Buzka!
Marna prowokacja :) Od lat mam tą samą ukochaną żonę, więc kulą w płot rzuciliście ;) Chyba, że chodzi wam o tego z Rady :)
Już wam w tym pio pomysłów na nicki zabrakło? Ale faktycznie, wymyśliliście balony, więc już inwencja się wyczerpała.
Nie, to o ciebie chodzi. I nie rób ludziom wody z mózgu, ja już dawno przejrzałam na oczy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!