metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Twojstsryalejary ~Twojstsryalejary (Gość)27.04.2021 07:33

No juz widze jak janusze biznesu z Piotrkowa i okolic lecą, żeby umoczyć 8tyś zł i w kazdej chwili mogą być stamtad wywaleni. Ststus prawny faktycznie fajny...

240

go?ć_mkiolp ~go?ć_mkiolp (Gość)27.04.2021 08:24

Państwo z dykty i ...

240

epe ~epe (Gość)27.04.2021 08:31

Kocham ten kraj, naprawdę. Napisane jest po Polsku jak wół, jednak jestem za głupi, żeby zrozumieć, dlaczego jeden z najlepszych (jak dla mnie) i najchętniej uczęszczanych "wodnych" miejsc w regionie od tak zostaje zabita dechami. Jeżeli ktoś się znajdzie (albo ma się znaleźć konkretny...) może być również wy*&^% dolony od tak, bo tak. Naprawdę, kocham ten kraj. Kraj papierków, przepisów, które same się nawzajem zjadają, biurokracji i nieracjonalnych, bezmyślnych, antylogicznych rozwiązań...

250

xn. ~xn. (Gość)27.04.2021 08:47

Nie wchodzi się ponownie do tej samej wody. Szczególnie w Polsce. Jeżeli coś dobrze działa to trzeba to upi...lić. Ponownie będzie i w tym wypadku. A jakże znajdzie się jakiś spekulant "dobrze nadziany" i się "wydzierżawi" albo mu "korzystnie" sprzeda. W każdym bądź razie teren zmieni się za pewien czas w teren ....budowy. Jeszcze tylko trochę "zamieszania" sądowo-administracyjnego.....

250

fakt ~fakt (Gość)27.04.2021 09:32

Łódzki ZWiK nie daje rady utrzymać dzierżawy, niech ją zwróci ponownie do gminy.
Powinien być zakaz poddzierżawy dzierżawionego.

150

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)27.04.2021 09:41

Mnie bliżej do Chorwacji, pogoda,klimat,czysta WODA!!!

90

wspomnienie ~wspomnienie (Gość)27.04.2021 10:20

Też kilkanaście lat prowadziłem podobną działalność, a potem nowemu urzędnikowi wyśniło się, że będą mieli dojną krowę no i nie mają nic. Obiekt niszczeje i popada w ruinę, a ja jestem szczęśliwy, że uwolniłem się od tego kieratu. Koniec lat 80-tych pamiętam i budkę u Łysego też. Mieliśmy w Bronisławowie żaglówkę z firmy. To były czasy.

170

Grz ~Grz (Gość)27.04.2021 10:21

To, co zrobił tam ZWiK to jest skandal. W normalnym kraju ci urzędnicy byliby pociągnięci do odpowiedzialności za rozpieprzenie biznesu, dzięki którym ludzie mogli pracować i wypoczywać. To było takie piękne miejsce na lato, żeby pojechać i wypocząć, popływać po zalewie. I zamiast pomóc, to urząd wszystko rozpieprzył. Brak mi słów, po prostu brak mi słów.

230

G ~G (Gość)27.04.2021 10:23

Te warunki przetargu i dzierżawy to jest dziadostwo!

150

tomek-pete@wp.pl ~tomek-pete@wp.pl (Gość)27.04.2021 10:28

Ktos szybko poszedl po rozum do glowy, jak juz sie ruina robi, bo nikt nie dba o to CHWYTAMY SIE ZA BRZYTWE
a wiele nie brakuje do stanu jaki jest juz w Borkach
Szkoda slow na to polskie smieciowe prawo

180

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat