Oj, a co to komentarze nie zablokowane ? A już myślałem, że mamy jakąś dyktaturę w gminie ? Z tego co pamiętam to nawet za SLD-owskiego burmistrza nikt nikomu nie odmawiał swobody wypowiedzi i oceny sytuacji pod zamieszczanymi tekstami. Artykuł 10 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka i Podstawowych Wolności, ratyfikowanej przez Polskę w dniu 19 stycznia 1993 r. coś o tym mówi. Ja tego nie rozumiem. Władzę wybiera lud, a potem władza boi się tego ludu przed wyborami ? O co chodzi ?
Czy na drodze Piotrków - Sulejów może być bezpiecznie? Nie może być bezpieczniej bo ta droga już wyczerpała swoje możliwości przepuszczania ruchu drogowego. Każde działania bez rozbudowy / nowego szlaku/ dostosowanego do ruchu pojazdów w następnym co najmniej ćwierć wieku to działania pozorne i wyrzucanie pieniędzy w błoto...
zobaczcie, kto z nim teraz kandyduje do rady, śmiechu warte, jeden dostał pracę, drugi .....
zlikwidowac te zasrane swiatla w Poniatowie i Przygłowie i zadnego korka nie bedzie, najwyzej ci właczajacy sie do ruch DK12 postoja 5 min dluzej ale przynajmniej nie bedzie stania w korku po 1,5 godziny
Szybko wybrać nowego Burmistrza i cała jego ekipę bo to lepiej nie będzie
Ostrowski tzw włodarz zablokował budowę S12 na 5 do 8 lat i to jego zasługa.
o bezpieczeństwie na tej drodze powiedzcie mojemu koledze, ojcu trzyletniego syna i drugiego który był dopiero w drodze, a kolega zginął na przejsciu dla pieszych, które teoretycznie powinno zapewnić bezpieczeństwo... Ilu jeszcze zginie zanim wreszcie skończy się papierologia a zacznie działanie?!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!