Wiadomo na kogo NIE GŁOSOWAĆ ! temu miastu potrzebni są inwestorzy,nowe miejsca pracy a nie Mediateka,której roczne utrzymanie będzie kosztować podatnika kilka milionów złotych rocznie !!!!
Ktokolwiek by nie wygrał ze startujących i tak nic się nie zmieni. To ci sami ludzie tylko zmieniają szyldy. A miasto upada.
Teraz trzeba iść rozliczyć tych kłamczuchów wyborcy są im potrzebni kiedy nadchodzą wybory a jak jest po to wyborce maja w głębokim poważaniu. Dobrze się orientuję co się dzieje w gminach i powiecie układy układziki i własne interesy na pierwszym miejscu. Tu na dole nie ma znaczenia z której partii kto jest bo wszyscy się dobrze znają i tak co kadencja a od lat to samo jest . Ja proponuję prosty zapis w ustawie radny czy poseł jak zagłosuje wbrew wyborcom winien być odwołany przez określoną grupę wyborców wtedy była by szansa na uczciwość i realizacje tego co ludzie chcą a nie urzędnicy. . Teraz idę na wybory dać czerwoną kartkę komu trzeba
Każdy powinien podejść do wyborów na poważnie - wtedy kandydat który wygra wie że musi rzetelnie pracować bo jeśli da plamę to w następnych wyborach głosy rodziny i najbliższych sąsiadów nie pozwolą mu na reelekcję .
Dlatego mieszkańcy gminy Sulejów idźmy i głosujmy a niech wygra najlepszy czy to kandydat na radnego czy burmistrza .
"Wrzucając kartkę z zaznaczonym nazwiskiem, pamiętajmy, że decydujemy o przyszłości swojej miejscowości, gminy, miasta, powiatu, kraju, a nawet Unii Europejskiej."
Ja bym dodał, że nawet świata... ba, wszechświata! Nasz głos jest bez znaczenia, wygra i tak ten, kto ma wygrać. Po wyborach nic się nie zmieni, oprócz zwiększonego przychodu na koncie bankowym zwycięzcy. Ile to już słyszałem obietnic w swoim życiu! I co, zmieniło się coś? Dlatego pierwszy raz w życiu nie idę na wybory, do czego zachęcam innych. Demokracja w Polsce się nie sprawdza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!