Zmieńmy wójta gminy Wola na nowego. Staremu już dziękujemy. Niech nie kandyduje.
Bzdura 50 procent też bierze udział w wyborach tylko nie biorąc w nich udziału, nie każdemu pasuje wybieranie mniejszego zła.
A ja z czystym sumieniem zagłosuję na najlepszego kandydata. Chojniak Krzysztof.
Dobrze że mój głos coś znaczy i na pewno Chojniak go nie dostanie :)))
Nie dajcie się mamić osobie, której preferencje z plotek tworzą całkiem realny obraz, a w oczach już więcej władzy i piniondza niż blasku kościelnych świec.
Czy kandyduje ktoś, kto nie chce zwiększać wydatków tylko zmniejszać podatki? Pani Głowacka i pan Sokalski odpadają, bo niestety już planują, na co wydać moje pieniądze.
Demokracja w naszym wydaniu jest systemem zbrodniczym. Służy jedynie prawnemu usankcjonowaniu złodziejskiej działalności grup przestępczych, żerujących na uczciwie pracujących polakach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!