Moim zdaniem to co piszą to są brednie ponieważ ten ksiądz jest naprawdę dobrym człowiekiem i nie zrobiłby czegoś takiego.
Moim zdaniem ta dziewucha kłamie, niech sie wezmie za robote, a nie łatwej kasy szuka. Jak wyjdzie ze ona klamie to ludzie jej życ nie dadza.
Dla własnych korzyści to takie "Świnie" bez litości, podkładają " Świętoszki" z gniazd pseudo - pobożnych. Wstyd, hańba ! Pustki robią się w Kościołach bo tylko kasa i kasa, dawaj i dawaj, a gdzie prawdziwa wiara, moralność życia religijnego ? ? ?
Teraz to już nieważne. Pisząc takie artykuły ze znakiem zapytania, na które można odpowiedzieć "nie" i wszystko będzie ok - już wydajecie wyrok.
Gdyby księża byli kastrowani przed ślubami kapłańskimi, nie byłoby problemu, każdy wiedziałby, że ten kapłan oddał się Bogu całym ciałem i duszą, bo wybrał drogę życia zgodnie z wiarą w tym z celibatem.
A może ktoś wie co to była rano o 7 strzelanina przy jednym ze śmietników na osiedlu Łódzka. Wyglądało jakby to byli antyterroryści, w kominiarkach z napisami policja. Skuli jakiegoś gościa i zabrali go w kierunku ul.Topolowej.
widziałam z okna ta akcje Policji rano i również jak większość szukam informacji na ten temat. Ktoś coś wie w tym temacie? Strzały i granat o 7 rano, niedługo w Polsce będzie jak w Ameryce ;D
"Tak zwana inna czynność seksualna" - zawsze mnie bawi to określenie. Można kombinować do woli, co tam mogło zajść. Może... hmmm??? ;)
dlaczego wszyscy oczerniacie ks. dlaczego nikt nie osądza tej dziewczyny.jest nagonka na ks i może ona pomyślała czemu ja tez nie mogę. nie wierze w jej ani jedno słowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ks z dąbrowy to naprawde swietni kapłani. i mam nadzieję że przezwyciężą głupote jakiejs dziewczynki.trzymajcie się a wszystko dobrze się skończy:):)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!