metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość47 ~gość47 (Gość)26.08.2015 20:13

dlaczego wszyscy oczerniacie ks. dlaczego nikt nie osądza tej dziewczyny.jest nagonka na ks i może ona pomyślała czemu ja tez nie mogę. nie wierze w jej ani jedno słowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ks z dąbrowy to naprawde swietni kapłani. i mam nadzieję że przezwyciężą głupote jakiejs dziewczynki.trzymajcie się a wszystko dobrze się skończy:):)

96

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)26.08.2015 21:50

"Tak zwana inna czynność seksualna" - zawsze mnie bawi to określenie. Można kombinować do woli, co tam mogło zajść. Może... hmmm??? ;)

waleniewkakao.jpg

51

lokatorska ~lokatorska (Gość)26.08.2015 22:41

widziałam z okna ta akcje Policji rano i również jak większość szukam informacji na ten temat. Ktoś coś wie w tym temacie? Strzały i granat o 7 rano, niedługo w Polsce będzie jak w Ameryce ;D

51

aa ~aa (Gość)26.08.2015 17:46

A może ktoś wie co to była rano o 7 strzelanina przy jednym ze śmietników na osiedlu Łódzka. Wyglądało jakby to byli antyterroryści, w kominiarkach z napisami policja. Skuli jakiegoś gościa i zabrali go w kierunku ul.Topolowej.

60

pobożny ~pobożny (Gość)26.08.2015 23:36

Gdyby księża byli kastrowani przed ślubami kapłańskimi, nie byłoby problemu, każdy wiedziałby, że ten kapłan oddał się Bogu całym ciałem i duszą, bo wybrał drogę życia zgodnie z wiarą w tym z celibatem.

82

fdgdgdfg ~fdgdgdfg (Gość)26.08.2015 23:41

Teraz to już nieważne. Pisząc takie artykuły ze znakiem zapytania, na które można odpowiedzieć "nie" i wszystko będzie ok - już wydajecie wyrok.

10

parafianin ~parafianin (Gość)27.08.2015 10:24

Dla własnych korzyści to takie "Świnie" bez litości, podkładają " Świętoszki" z gniazd pseudo - pobożnych. Wstyd, hańba ! Pustki robią się w Kościołach bo tylko kasa i kasa, dawaj i dawaj, a gdzie prawdziwa wiara, moralność życia religijnego ? ? ?

60

anonimek ~anonimek (Gość)27.08.2015 10:25

Moim zdaniem ta dziewucha kłamie, niech sie wezmie za robote, a nie łatwej kasy szuka. Jak wyjdzie ze ona klamie to ludzie jej życ nie dadza.

44

Gość 7889 ~Gość 7889 (Gość)27.08.2015 01:55

Moim zdaniem to co piszą to są brednie ponieważ ten ksiądz jest naprawdę dobrym człowiekiem i nie zrobiłby czegoś takiego.

44

gosc5555 ~gosc5555 (Gość)27.08.2015 11:52

mali12! masz dowody ze została zgwałcona??? Jak nie masz to nie wypisuj głupot. Poczekaj na fakty w sprawie i dopiero osadzaj.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat