metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
edek ~edek (Gość)20.07.2010 09:52

Zamiast tej szopki wolałbym publiczne rozliczanie władzy z obietnic wyborczych ,których wogóle niezrealizowano- i to przed właściwym sądem.

00

P51 ~P51 (Gość)20.07.2010 10:28

Władzę z obietnic wyborczych rozlicza się w czasie wyborów. Nie w sądzie.
Straszenie sądem za wszystko to metoda PiS.
A krzyż jest święty i karę za jego bezmyślne ustawienie powinien ponosić nie ten,kto go chce usunąć.
Teraz bojówki PiS postawią krzyż gdzie im się spodoba i będą organizować wokół niego wiece skłócające ludzi jeszcze mocniej - do wojny domowej włącznie. A jak ktoś chce usuwać takie krzyże ( już zbeszczeszczone! ) to podnoszą wrzask...
Typowa metoda PiSowska...

00

P51 ~P51 (Gość)20.07.2010 11:51

edku ( czy mietku ? )
A nie sądziśz , że chcesz zamienić jedną szopkę na drugą...?

00

kolooo ~kolooo (Gość)20.07.2010 15:12

A mieli pozwolonie na postawienie krzyża? Ja chcę kawałek siatki ogrodzieniowej założyć i muszę to zgłaszać, mały domek drewniany (1,5x1,5) na szpadle i grabie na działce chcę postawić i też to muszę zgłaszać. Bronek, zrób tak ..... zamknij ulicę przed pałacem prezydenckim, że niby jakiś kabel tam przekopują, a krzyż stoi akurat na miejscu tego kabla i po sprawie, albo może ktoś zadzwoni że bomba jest podłożona pod krzyżem i wtedy usunąć te babki od belzebuba z Torunia razem z krzyżem i będzie spokój. Niech se Jarek postawi w sypialni....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat