Ostatnio taki właśnie senior najechał mi na stopę dobrze że byłem w sandałach z cc
Bardzo wyważony i wg mnie dobrze napisany artykuł. Ja przechodzę takie badania i psychotesty co pięć lat, nie z powodu zawodu kierowcy i jak na razie mój organizm dobrze sobie radzi. Raz wiozłem wiele starszego od siebie znajomego, na moje oko sprawnego człowieka, który powiedział mi że schował do szuflady swoje prawo jazdy i ma zamiar w najbliższym czasie zwrócić dokument do urzędu. Powiem szczerze że mi zaimponował i sam chciałbym w odpowiednim momencie mieć w sobie tyle "mocy", aby postąpić podobnie.
A jaki odsetek wypadków powodują kierowcy juniorzy, do 26 lat?
Z konstrukcji ubezpieczeń OC wynika, że większy. Może by więc i ich ograniczyć?
Ja jak jade ze swoim starym to strach mi w oczy zagląda..Sprzęgło to już tak upala ze masakra.
Senior to raz dwa to młodzi ludzie którzy po zrobieniu prawo jazdy czują się mistrzami kierownicy furka i lansik a ogólnie nauki jazdy słabo uczą kursantów technik jazdy
Może należy wprowadzić wymóg obowiązkowych okresowych badań lekarskich dla kierowców po ukończeniu jakiegoś wieku, np. 70 lat, ale i tak uważam, że większe zagrożenie na drogach jest ze strony moczymordów i ćpunów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!