ZDIUM kary , kary dla firm ,
a ilu mieszkańców zostało w Polsce ukaranych za źle segregowane odpady albo za podrzucanie śmieci ?
Niedługo będą nam naliczać opłaty za CO od osoby, no bo niby dlaczego tyle samo ma płacić osoba samotna i np. pięcioosobowa rodzina .Głupie co ??????????. Wszystko może w naszym mieście się zdarzyć , bo Piotrków to miasto cudów.
Ja po moim dziecku nie mam śmieci- używam pieluszek tetrowych i maluszka karmię tylko piersią.Może ktoś mnie wyśmieje , że jestem zacofana. Dokąd będę karmić dziecko naturalnie i używać zwykłych pieluch nie będę płaciła za śmieci których nie produkuję.
Wprowadzajcie wiecej opłat a bedziecie mieli dzieci bo po co je miec by od małego oplatę śmieciowa płacic?
Nauczcie się segregacji i kupujcie z głową to mniej śmieci będzie i mniej będzie do zapłaty.
Kary dla tych ludzi co nie umieją segregować i reszta nie będzie musiała płacić za czyjeś niedbalstwo.
Słusznie! Uciekajcie póki jesteście młodzi z tego miasta! Nie ma tu gospodarza ani żadnych perspektyw na życie. Prezydent i jego kolesie mają się superrr a reszta ( co nas to obchodzi )...masakra!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!