metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kara ~kara (Gość)03.12.2015 06:56

ZDIUM kary , kary dla firm ,
a ilu mieszkańców zostało w Polsce ukaranych za źle segregowane odpady albo za podrzucanie śmieci ?

00

Z życia wzięte ~Z życia wzięte (Gość)03.12.2015 09:45

Niedługo będą nam naliczać opłaty za CO od osoby, no bo niby dlaczego tyle samo ma płacić osoba samotna i np. pięcioosobowa rodzina .Głupie co ??????????. Wszystko może w naszym mieście się zdarzyć , bo Piotrków to miasto cudów.

40

mama ~mama (Gość)02.12.2015 12:52

Ja po moim dziecku nie mam śmieci- używam pieluszek tetrowych i maluszka karmię tylko piersią.Może ktoś mnie wyśmieje , że jestem zacofana. Dokąd będę karmić dziecko naturalnie i używać zwykłych pieluch nie będę płaciła za śmieci których nie produkuję.

141

gość 21 ~gość 21 (Gość)03.12.2015 13:16

Wprowadzajcie wiecej opłat a bedziecie mieli dzieci bo po co je miec by od małego oplatę śmieciowa płacic?

30

plan ~plan (Gość)03.12.2015 15:04

Nauczcie się segregacji i kupujcie z głową to mniej śmieci będzie i mniej będzie do zapłaty.
Kary dla tych ludzi co nie umieją segregować i reszta nie będzie musiała płacić za czyjeś niedbalstwo.

03

maja ~maja (Gość)04.12.2015 10:41

Słusznie! Uciekajcie póki jesteście młodzi z tego miasta! Nie ma tu gospodarza ani żadnych perspektyw na życie. Prezydent i jego kolesie mają się superrr a reszta ( co nas to obchodzi )...masakra!!!

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat