metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
. ~. (Gość)02.12.2016 06:55

trzymam kciuki

91

piotrkowiaki ~piotrkowiaki (Gość)02.12.2016 07:17

Burmiszczu Ostrowski.
A wez se pan od nas na wice burmiszcza Bambaryle. W pakiecie poprowadzi panu gazetke samorzadowa.

128

tak jest ~tak jest (Gość)02.12.2016 07:55

"Matrix" i "Ranczo" - Gmina Sulejów w pełnej krasie :D

211

Głos z wioski ~Głos z wioski (Gość)02.12.2016 10:07

Jestem mieszkańcem tej gminy, a od dawna - jeszcze jako człowiek z zewnątrz - obserwatorem sytuacji. Jako wyborcy i mieszkańcowi, wydaje mi się, że pan burmistrz jest głową, a pani burmistrz - szyją. Jej odejście byłoby wielką szkodą dla gminy. Wiele mógłbym Jej zarzucić pod względem merytorycznym i samorządowym, nie ze wszystkim się z Nią zgadzam, ale na pewno jest osobą kompetentną. Pan Wojtek będzie miał wyzwanie, aby znaleźć kogoś w tym stylu... a liczę, że będzie kierował się kompetencjami a nie powinowactwem.

225

gość ~gość (Gość)02.12.2016 07:51

W gminie Sulejowskiej pracują znajomi i rodziny. Korupcji takiej nie ma w całej Polsce ale wkrótce będzie o nich głośno.

185

Polak ~Polak (Gość)02.12.2016 11:39

W końcu Pan Ostrowski zauważył jaki w tym Sulejowie jest CYRK !!!!

150

gość ~gość (Gość)02.12.2016 12:12

Warunkiem odnowy i odbudowania tej gminy są kadry kierownicze we wszystkich jednostkach gminnych. Muszą to być ludzie wykształceni, inteligentni o odpowiednim poziomie moralnym potrafiących wypracować sobie szacunek u ludzi, a także muszą być zaangażowani społecznie w życie naszej gminy, a nie tylko patrzący ile można wydoić. Dyrektor np. szkoły to nie tylko możliwość zarobienia pieniędzy, ale to ogromna możliwość oddziaływanie na takie małe lokalne społeczności w takiej gminie jak Sulejów.

123

marzenka ~marzenka (Gość)02.12.2016 12:44

Panie Wojciechu obiecał Pan kuzynce pracę a będzie wolny etat

1111

Rafik90 ~Rafik90 (Gość)02.12.2016 15:46

Mieszkam w tej gminie już prawie 30 lat i o ile mnie pamięć nie myli zawsze w urzędzie miasta i mzk rządzilo kumpelstwo,kolesiostwo cwaniactwo ludzi którzy okupowali tam stolki, oczywiście po znajomości bo jakby inaczej. Takze juz nic i nikt mnie chyba nie zaskoczy.

70

Rafik90 ~Rafik90 (Gość)02.12.2016 15:47

Mieszkam w tej gminie już prawie 30 lat i o ile mnie pamięć nie myli zawsze w urzędzie miasta i mzk rządzilo kumpelstwo,kolesiostwo cwaniactwo ludzi którzy okupowali tam stolki, oczywiście po znajomości bo jakby inaczej. Takze juz nic i nikt mnie chyba nie zaskoczy.

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat