metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)28.09.2010 15:05

"Lola" napisał(a):
"Marcin-Majewski" napisał(a):
A to zastanawiające, że personalizacja argumentów w wykonaniu niektórych użytkowników Pani odpowiada - obrzydliwymi personalnymi atakami użytkownika Piotr Włostowic jest Pani wprost zachwycona. To zabawne, że to właśnie Pani oskarża mnie o brak obiektywizmu wiedząc chyba wiele o ile nie wszystko o Pawle Lareckim. To się chyba zwykło nazywać hipokryzją. Proszę zatem, aby Pani wraz z Pani alter ego, mężem, narzeczonym, czy dobrym przyjacielem zeszła z drogi polegającej na rzucaniu oszczerstw, obrażaniu użytkowników forum.

"Lola" napisał(a):
Będę dosadna, po raz ostatni:
proszę więcej nie reagować na moje posty,
proszę mnie w nich nie wspominać, nie mieszać w nie mojego nicku,
proszę nie snuć domysłów na temat mojego życia prywatnego,
proszę mi nie zarzucać hipokryzji i nie wciskać na siłę w usta urojonych przez Pana tekstów.
Ja nie tylko nie zamierzam z Panem polemizować, ale Pańskie posty dla mnie od dzisiaj nie istnieją, nie ma ich, zero, tabula rasa. Będę je pomijać całkowitym milczeniem. Polemizować już od paru dni nie polemizuję, teraz zapowiadam Panu milczenie. Specjalistą od brudnego obrażania, rzucania kalumnii i argumentów niskich lotów jest Pan. Koniec, urywam. Nie dam się już wmanewrować w te Pańskie gierki słowne, obniżasz Pan mój poziom, a na to nie pozwolę.
Komentarz był edytowany przez autora: 22 godziny temu, 16:39

Podpisuję się pod komentarzem Loli obiema rękami.
Pod każdym słowem jej wypowiedzi i traktuję sprawę identycznie.

Komentarz był edytowany przez autora: 28.09.2010 15:12

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat