Ostatnio widziałem jak nauką jazdy skręcając w lewo do Auchana przejechał na czerwonym ,paliło się zielone zgasł mu przed sygnalizatorem ,jak odpalił to but w lewo ale było już czerwone , pytanie czy na szkołę nauki jazdy przyjdzie.
Swietne wiadomości. Statystyka pokazuje ze wychodzi ponad 12 dziennie na miesiac. Tylko dlaczego zawsze będa się oburzać ci, ktorym nie podobają się przepisy ? A jak taki delikwent przeleci na czerwonym i akutrat zabije twoje dziecko, matkę, ojca itd. to dalej bedziesz się oburzał ? Wystarczy jechać prawidłowo i po problemie
Źle diałają miałem zielone a mandat przyszedł dobrze rze miał kamerke w aucie ciekawe czy inni tak nie mieli
A jak pożyczyłem auto i w ten czas inny kierowca popełni wykroczenie moim autem to kto ma zapłacić mandat?
cyt. "Jak wyjaśnia Monika Niżniak, rzecznik prasowy Generalnego Inspektoratu Transportu Drogowego, każda sprawa jest oceniana indywidualnie." Już to widzę. Zdjęcia z przekroczeń wysyłają hurtowo. Jak ktoś się "postawi" to może i analizują. W całej Polsce to pewnie idzie w tysiące kto się będzie bawił w przeglądanie ,a kasa leci. Jakoś ta inspekcja nie za bardzo się przykłada do ostrzejszej kontroli transportu bo do tego została ponoć powołana. A wypadków z udziałem ciężarówek coraz więcej ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!