byłam przy wypadku i nie bylo ciemno a chlopak nie mial co zrobic
Jechal z predkoscia dozwolona a koles sie zataczal. Napisali przeciez ze wtargnal na jezdnie wiec nie osadzajcie z gory jezeli malo wiecie. To nie byla wina chlopaka.
Zapomnialo sie jak wol cielenciem byl? Najlepiej wydawac prawojazdy od 50 lat wtedy bylo by bezpiecznie wedlug ciebie?? A popatrz ile jezdzi niedzielnych kierowcow. Sytacja z tamtego tygodnia ul sikorskiego jade chce wyprzecic auta jedace prawym pasem ale pani jadaca lewym pasem jedzie 40 albo mniej takiej to tylko zatrzymac i zarypac kopa nic innego
A i jeszcze jedno czy masz prawo jazdy rok czy 40 lat jak masz kogos zabic to i tak zabijesz. Dlatego to nazywa sie wypadek
Bredzisz. Wytrzeźwiej, a dopiero potem siadaj do komputera.
Widzę, że silnym akcentem ten rok zaczęli nasto lub dwudziestokilkuletni MĘŻCZYŹNI. Właśnie pokazują w TV, że w Kamieniu Pomorskim taki kolejny gnojek zabił 6 osób. Prawo jazdy powinno być minimum od 21 roku życia.
18 letni MĘŻCZYZNA nie jest w stanie przewidzieć, że ktoś może mu wpaść na jezdnię. Już nikt na kursach prawo jazdy dla 18 letnich MĘŻCZYZN nie uczy zasady ograniczonego zaufania do innych uczestników ruchu.
kolejny nie odpowiedzialny się odezwal ,ja jeżdże po kroju na codzień ponad 30 lat bez kolizji ,na drodze trzeba mysleć ,widac ,że niektorzy nie dorośli do tego by miec prawmko.Ostatn i dzień roku i 4 zdażenia z udzialem mlodych kierowcow i to chlopakow i jak to wytłumaczyśż ?.W tym miejscu jak by jechal przepisowo to nie zabil by czlowieka ......
dokladnie BREDZISZ GOSCIU! Wytrzezwiej a potem siadaj do komputera!!!!!!!Piesi czy pijani powoduja wiekszosc wypadkow a potem kierowca musi miec wyzuty sumienia.Sama ledwo uniknelam potracenia lub moze zabicia nieoznakowanego pijanego rowezysty wiec wiem jak to jest -nie kazyd wypadek jest z winy kierowcy !!!! Szczesliwszego Nowego Roku
Chłopak ponoć z Gajkowic. Ciekawe czy miał prawo jazdy, bo tam ponoć nie trzeba mieć, żeby jeździć :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!