A przed wyborami to niby gdzie?
Tylko władze miasta?A władze kraju??Co za różnica czy przed,czy po wyborach.było,jest i będzie podobnie!ZAWSZE!
Proponuję więc-bez zbytnich emocji,szanując swoje nerwy,
zdrowie i TAK trzeba dalej ŻYĆ.Jak nie w tym mieście,to w innym.
Ależ skąd, broń Boże!
Pani/Panno Kasik! Trochę to nielogiczne, skoro przecież siedzę - jak Pani/Panna pisze - non-stop przed monitorem i tylko krytykuję, to przecież o brak zajęcia nie można mnie posądzać! Właśnie tym się zajmuję. Non-stop.
Zwyczajnie. Można.
Można i tak umilać sobie życie..ale czy innym to pomaga?Może i płacą za to!
Więcej optymizmu w ŻYCIU!
Aha,wyszukiwanie zdań z kontekstu,to też Pana specjalność.
Życzę powodzenia!Zero prawdziwych problemów.
Niektórym pomaga, innym przeszkadza.
A jeszcze innym przyniesie ulgę i dobry sen.
Zawsze była zima,zaspy,drogowcy nigdy nie zdążali na czas..
(nie wspomnąc o odśnieżaniu).Pozdrawiam nerwowych!
A mogę spytać na kogo głosowali mieszkańcy tej ulicy? Pewnie na Pobożnego, który już poprzedniej zimy pokazał, gdzie mam mieszkańców miasta. A może olali wybory i nie poszli wybrać lepszego prezydenta, tak jak 53% uprawnionych? To niech teraz siedzą na 4 literach i plują sobie w brodę.
Stare Miasto to nie w III standardzie ale w I chyba, a zwłaszcza rynek, który uprzątnięto do nawierzchni.
Szczególnie chodniki w kierunku ulic ROOSEVELTA - GLINIANA. Tam jest wręcz katastrofa.
A tak dziś przed południem wyglądało przejście dla pieszych na ul. Sienkiewicza przy Hali Targowej:
To jakieś 100 metrów od gmachu, w którym urzęduje Pobożny. Na jego miejscu spaliłbym się ze wstydu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!