metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mika ~Mika (Gość)13.02.2017 10:17

A może by tak na pamiątkę urodzin miasta pomyśleć o jakimś prezencie dla mieszkańców i zakupić choć jeden pojazd?skoro powstała aleja 800lecia skoro budowane osiedle tez będzie pamiatka 800lecia urodzin?prawda jest ze stare autobusy są w stanie wytrzymać mróz nawet minus 20 stopni i choć hałasu robią faktycznie sporo ale duzo zależy tez od kierowcy i jego opanowania-mam tu myśli np nie wjeżdżanie w każdą możliwa dziurę na ulicy czy np spokojniejsze hamowanie a nie na zasadzie worka kartofli uda się lub nie.sama miałam nie raz okazję korzystać z komunikacji miejskiej i czasami poważnie zastanawiałam się czy cała dojadę do celu...

83

Lesina23 Lesina23ranga13.02.2017 10:23

MZK w Piotrkowie to jest była i będzie porażka.

159

abc ~abc (Gość)13.02.2017 11:38

Zobaczycie co będzie za rok- dobra zima i mztek NIMA. Pozdrawiam pana Prezesa. Dobrze że już tam nie pracuję bo doczekałem emerytury.

52

? ~? (Gość)13.02.2017 10:47

Pytanie do prezesa MZK: dlaczego kierowcy emzetek jeżdżą jakby wozili kartofle? W sobotę byłem zmuszony do skorzystania z "usług" MZK i wyszedłem cały poobijany. Podpowiem, jechałem linią nr 9, a kierowca myślał chyba, że jest drugim Kubicą.

143

Witek ~Witek (Gość)13.02.2017 10:13

Czyli zakładowa Solidarność robi dywersyjną robotę w firmie .Na bruk ze szkodnikami zaraz zmądrzeją .Pojazd jak ma sprawne hamulce oświetlenie opony jest sprawny technicznie a nie patrzy się na wygląd z zewnątrz .Widać chcą wykończyć zakład pracy

73

ares1 ~ares1 (Gość)13.02.2017 10:08

Teraz nakupowali starych-nowych i pan Stankowski brylował na piotrkowskich salonach. Tylko jest czym ??? :)))

Komentarz był edytowany przez autora: 13.02.2017 10:09

93

gość ~gość (Gość)13.02.2017 10:00

No to mamy więcej kościołów niż sprawnych MZK- no cóż trzeba na piechotę iść się modlić .

184

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat