A może by tak na pamiątkę urodzin miasta pomyśleć o jakimś prezencie dla mieszkańców i zakupić choć jeden pojazd?skoro powstała aleja 800lecia skoro budowane osiedle tez będzie pamiatka 800lecia urodzin?prawda jest ze stare autobusy są w stanie wytrzymać mróz nawet minus 20 stopni i choć hałasu robią faktycznie sporo ale duzo zależy tez od kierowcy i jego opanowania-mam tu myśli np nie wjeżdżanie w każdą możliwa dziurę na ulicy czy np spokojniejsze hamowanie a nie na zasadzie worka kartofli uda się lub nie.sama miałam nie raz okazję korzystać z komunikacji miejskiej i czasami poważnie zastanawiałam się czy cała dojadę do celu...
Zobaczycie co będzie za rok- dobra zima i mztek NIMA. Pozdrawiam pana Prezesa. Dobrze że już tam nie pracuję bo doczekałem emerytury.
Pytanie do prezesa MZK: dlaczego kierowcy emzetek jeżdżą jakby wozili kartofle? W sobotę byłem zmuszony do skorzystania z "usług" MZK i wyszedłem cały poobijany. Podpowiem, jechałem linią nr 9, a kierowca myślał chyba, że jest drugim Kubicą.
Czyli zakładowa Solidarność robi dywersyjną robotę w firmie .Na bruk ze szkodnikami zaraz zmądrzeją .Pojazd jak ma sprawne hamulce oświetlenie opony jest sprawny technicznie a nie patrzy się na wygląd z zewnątrz .Widać chcą wykończyć zakład pracy
Teraz nakupowali starych-nowych i pan Stankowski brylował na piotrkowskich salonach. Tylko jest czym ??? :)))
No to mamy więcej kościołów niż sprawnych MZK- no cóż trzeba na piechotę iść się modlić .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!