Niestety ale media tak sprały mózgi oszołomom że bedzie 4,5,6,99 fala itp.Odkąd zaczeła sie ta coronaściema jakoś nikt bliski /znajomy z mojej wsi Piotrków nie zmarł na tego covida.Jakies pytania oszołomy covidowe?
Żeby nie było że piszę bzdury i jestem foliarzem. Niestety nie mogę wkleić linku bo jestem niezalogowany ale proszę sobie przypomnieć wypowiedź Pana Szumowskiego o maseczkach u Mazurka. I ostatnio bardzo ciekawy wywiad z profesorem Kuną w polas news u Rymanowskiego.
Z niecierpliwością czekam na obelgi wyzwiska i co tam sobie kto życzy.
Tylko dziwne że lekarze z oddziału wewnętrznego przyjmują normalnie w swoich domach -chyba tak być nie powinno??????
Kiedy skończy się ten cyrk i to nakręcanie ludzi i dzielenie na szczypawki i nieszczypawki?
Nie założę maski, nie dam się zaszczypać i mam dość słuchania "załóż maskę dla świętego spokoju". Nadal dla tych co nie wiedzą o co chodzi, to chodzi o pieniądze!
To jak to szczypawka nie chroni was przed zachorowaniem ? To co wam władowali ?
I maskę musicie nosić tak jak i niezaszczepieni ? Może dopytajcie w ministerstwie covidowym może chipa trzeba jakoś aktywować, albo oprogramowanie nie działa?
Znajomi cała rodzinka przykładnie wyszczepiona i cała rodzinka chora. Oczywiście na grypę bo testów wyszczepionym nie robią. Dostali antybiotyki, a na kowidka dostaliby paracetamol.
A skąd wiadomo że chorują niezaszczepieni??? Wszystko przez niezaszczepionych, a zaszczepieni bezobjawowy zarażają według badań brytyjskich bardziej niż niezaszczepieni...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!