metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
łojejciu ~łojejciu (Gość)29.10.2021 18:40

To jak to szczypawka nie chroni was przed zachorowaniem ? To co wam władowali ?
I maskę musicie nosić tak jak i niezaszczepieni ? Może dopytajcie w ministerstwie covidowym może chipa trzeba jakoś aktywować, albo oprogramowanie nie działa?

68

pielęgniarka ~pielęgniarka (Gość)29.10.2021 15:40

Kiedy skończy się ten cyrk i to nakręcanie ludzi i dzielenie na szczypawki i nieszczypawki?
Nie założę maski, nie dam się zaszczypać i mam dość słuchania "załóż maskę dla świętego spokoju". Nadal dla tych co nie wiedzą o co chodzi, to chodzi o pieniądze!

1313

PoP ~PoP (Gość)29.10.2021 13:30

Szczepić się nie chcą i później widać to w statystykach.

1416

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)29.10.2021 21:41

I lepiej będzie jak go więcej nie otworzą...

21

go?ć_xyz ~go?ć_xyz (Gość)29.10.2021 18:38

Tylko dziwne że lekarze z oddziału wewnętrznego przyjmują normalnie w swoich domach -chyba tak być nie powinno??????

152

Ja ~Ja (Gość)29.10.2021 21:32

Żeby nie było że piszę bzdury i jestem foliarzem. Niestety nie mogę wkleić linku bo jestem niezalogowany ale proszę sobie przypomnieć wypowiedź Pana Szumowskiego o maseczkach u Mazurka. I ostatnio bardzo ciekawy wywiad z profesorem Kuną w polas news u Rymanowskiego.
Z niecierpliwością czekam na obelgi wyzwiska i co tam sobie kto życzy.

91

Gd ~Gd (Gość)30.10.2021 01:27

Niestety ale media tak sprały mózgi oszołomom że bedzie 4,5,6,99 fala itp.Odkąd zaczeła sie ta coronaściema jakoś nikt bliski /znajomy z mojej wsi Piotrków nie zmarł na tego covida.Jakies pytania oszołomy covidowe?

102

go?ć_joanna ~go?ć_joanna (Gość)29.10.2021 18:39

Na rokowskiej kiedyś leżałam ale potem wyszłam z tego

43

Baas ~Baas (Gość)30.10.2021 08:44

Zmienili Dyrektora i od razu dobra zmiana w leczeniu. Hihi

20

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)29.10.2021 20:19

Skoro przyjęli kogoś na oddział to zakładam, że była to osoba zaszczepiona. Obecnie zaszczepionym nie robi się wcześniej testów. Osobom niezaszczepionym robi się szybki test serologiczny (taki trochę guzik warty) więc wynik byłby przed przyjęciem na oddział, bo jeszcze zrobiliby na SORze. Rzecz jasna szpitale nie udostępniają danych ilu pacjentów to osoby zaszczepione a ilu nie.

131

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat