Personel z domu, sklepów, miasta, ogółem nie przyniesie
UUUUUUUU, HALLOWEEN. Już dwa przypadki, niechybnie całkowity lockdown całego Piotrkowa z przydatkami.
To naszprycowany personel roznosi wirusa bo ta szpryca ma takie zadanie utrzymać pandemię przez szczepienia a naiwni dali sie oszukać i uwierzyli tyle ,ze na wirusy szczepionek nie ma a to co podają to modyfikacja genetyczna każdego kto da się szprycować.
Od kiedy szczepią lawinowo im przyrasta zakażeń przypadek a no nie zaraz będzie trzecia dawka czwarta i tak co pół roku
A niech zamykają ja i tak nie mam zamiaru iść do szpitala. Jedynie czego się boję to żeby nie zamknęli monopolowego ale to chyba niemożliwe
A skąd wiadomo że chorują niezaszczepieni??? Wszystko przez niezaszczepionych, a zaszczepieni bezobjawowy zarażają według badań brytyjskich bardziej niż niezaszczepieni...
Znajomi cała rodzinka przykładnie wyszczepiona i cała rodzinka chora. Oczywiście na grypę bo testów wyszczepionym nie robią. Dostali antybiotyki, a na kowidka dostaliby paracetamol.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!